Orijinalini görmek için tıklayınız : Foruma giriş yapamıyorum..!
" abla ben nurunalannur adresine üye oldum ama iki gündür giremiyorum...isim yazıyorum şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyo bir dakıka kalmadan geri çıkıyor...hiçbir mesaj vs yazamıyorum...orada yönetime yazacaktım ama hemen çıktığı için ziyaretçi gibi oluyorum ve yazamıyorum...ordaki yönetime bir sorsan neden kaynaklanıyormuş..düzeltseler bir zahmet...otomatik yönlendirmeyi deniyorum olmuyo"
Çölgülü kardeşimiz, foruma giriş yapamıyormuş.
"Her yolu denedim" diye yazmış bana başka yerde..
Sıkıntı nedir, bir baksak..?
" abla ben nurunalannur adresine üye oldum ama iki gündür giremiyorum...isim yazıyorum şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyo bir dakıka kalmadan geri çıkıyor...hiçbir mesaj vs yazamıyorum...orada yönetime yazacaktım ama hemen çıktığı için ziyaretçi gibi oluyorum ve yazamıyorum...ordaki yönetime bir sorsan neden kaynaklanıyormuş..düzeltseler bir zahmet...otomatik yönlendirmeyi deniyorum olmuyo"
Çölgülü kardeşimiz, foruma giriş yapamıyormuş.
"Her yolu denedim" diye yazmış bana başka yerde..
Sıkıntı nedir, bir baksak..?
TAMAM İNŞAALLAH ABLA..
Mesajı gördüm.. Bir bakalım inşaallah, sorun nereden kaynaklanıyor..
Dua ile..
isim yazıyorum şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyo bir dakıka kalmadan geri çıkıyor...
Çölgülü
______
Buna acil çâre:
Giriş yaparken, şifre ve rumuz yazdığımız kısmın hemen yanında "beni hatırla" tercihi var.
O kutucuğu işaretleyip de giriş yapmayı dene bakalım keçeli.
Düşecek misin gene hattan..
Başka, buna benzer sıkıntısı olan kardeşimiz var mı acaba..?
Evet arkadaşlar, BUNA BENZER SIKINTI YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA, LÜTFEN BİLDİRİNİZ..
Ona göre tedbirimizi alalım inşaallah..
ÇölGülü kardeşim, foruma hangi tarayıcı ile giriş yaptığını -Expoler, Firefox, vs. - yazar mısın buraya..?
akdoganmeh giriş yapamiyorum bu niki aldım mecburen
Hatice_Sultan
22-07-09, 15:57
Tekniker arkadaşlara bir soralım..Bizim girişlerimizde bir problem görünmüyor. Büyük olasılıkla kendi pc ayarlarınızla ilgilide olabilir...
Cevap aldığımda sizlere iletecem inşallah...
akdoganmeh giriş yapamiyorum bu niki aldım mecburen
"akdoganmeh" böyle bir üye bulunmuyor..
Acaba bu isim ile alamadığınızı mı ifade etmek istediniz?..
Hatice_Sultan
22-07-09, 16:45
Admin kardeşimize sordum...
eğer internet explorer 8.0 kullanıyorsanız bundan kaynaklanabileceğini söyledi...
sorunu gidermek içinse, 7.0 a geri dönün...
Gene düzelmiyorsa tarih ve saat ayarlarınıza bakın....
Selam ve dua ile....
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.