PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendisini Risale-i Nurlara ve Bediüzzaman'a Adayan Avustralyali Gazeteci

nuryolcusu
31-07-09, 14:57
63 yaşında İslam’la şereflenen Avustralyalı gazeteci Peter Barnett geçtiğimiz ay Türkiye’deydi.

Medya dünyasının önde gelen isimlerinden Barnett, Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nurlar ile ilgili yapacağı kitap çalışması için Türkiye’de Bediüzzaman’ın yaşadığı yerleri gezdi, talebeleri ile görüştü.

Barnett ülkesine dönmeden önce kendisi ile yapılan Dost Özel programında kendisini Bediüzzaman ve Risale-i Nurlara adadığını söyledi…

79 yaşındaki Avustralya gazetecinin Risale-i Nur Külliyatı’ndan en çok etkilendiği eser ise “İhtiyarlar Risalesi”…….

Kendisini Risale-i Nurlara ve Bediüzzaman'a Adayan Avustralyali baslikli haberimize ise:

http://www.dosttv.com/Icerik.aspx?grup=72&id=114

linkinden ulasabilirsiniz...

Simya
31-07-09, 15:10
peter barnett i,izledik.Tanımaga çalıştıgımız nurların etkilerini görmek daha bir güzel.

teşekkür ediyorum.

Mutella
31-07-09, 20:34
maşaallah yolu bulmuş peter barnett

Allah razı olsun paylaşım için

sahragulu
31-07-09, 20:58
Allah razı olsun...

ayser
01-08-09, 02:52
Allah razı olsun emeğinize sağlık

tuareg
05-08-09, 03:02
Elhamdulillah..:)
Allah razı olsun abim..

Hatice_Sultan
05-08-09, 10:26
Allah razı olsun kardeşim...

hediye
05-08-09, 10:58
maşaallah barekallah...

serihan
01-09-09, 13:32
Ne güzel hidayete ermiş VE Risale-i Nura kavuşmuş Elhamdülillah..
ALLAH RAZI OLSUN..

ASYALI
01-09-09, 22:11
Allah razı olsun iki ay önce Adanada Abdullah Yeğin Abinin yanındaydı
Ziyaret ettik.Çok mütevazıydı Allah ebeden razı olsun.
Nurs'a gidip gelmiş.Üstadın doğduğu yerler nasıl neler yaptınız diye sordu kardeşler
O da:Gözlerimi kapatıp sadece ağladım orda diye cevaplamıştı.
Bana ahmet abi diye hitap edebilirsiniz demişti.
Çok etkilendik Allah sayılarını artırsın inşaallah.

sedahan
02-09-09, 00:08
Maşallah Rabbim bu güzel eserlerin farkına varamayanlara da en kısa zamanda bu güzel ve büyük NUR ÇEMBERİ içine dahil olmalarını nasip eyler inşallah....

ALLAH RAZI OLSUN ABİ PAYLAŞIM İÇİN....