PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kum

kum.biiznillah
27-04-09, 12:50
sait nursi kitaplarını yeni okumaya başladım..okumak istemesemde sanki insanın ölmüş duygularını yeniden diriltiyor.geçenlerde arkadaşın biri derse götürdü.şeyhi geylani tavuğun kemiklerine kum demiş tavuğu diriltmiş, düşündüm duygularım ölmüş tavuktan daha cansız değil.eğer izin verirseni siznle duygularım dirilir mi? Allahın izni ile ve risalelerle diri olan arkadaşların saysinde.inşallah yardım edersiniz.:confused:

Kaderi_m
27-04-09, 13:01
...ve aleykum selam hoşgeldiniz...üyeliğiniz hayırlı olsun...Risaleleri okumaya devam edin inşAllah...

gulname
27-04-09, 13:06
hoşgeldin Kum kardeş ,inşaalah yüreğindeki sevgi kumların Risale-i Nurlarla çoğalarak birçok insana ışık olursun.Burda ÇOOOK değerli insanlar var........İsrifade edeceksin İNŞAALLAH
Güzel paylaşımlar Duasıyla .................

asilNUR
27-04-09, 13:11
Hoşgeldiniz kardeşim.. Üyeliğiniz hayırlı olsun..

Malum, insanın dünyaya gönderiliş gayesi, kendisine verilen kabiliyetleri nemalandırmak, inkişaf ettirmektir.. Çekirdek hükmündeki kabiliyetlerini MEYVELENDİRMEKTİR.. Risale-i Nur da, bu asrın insanı olan bizlere KUR'ANIN DERSİ olmak hasebi ile, kabiliyetlerimizi nemalandırmak noktasında istifade edilebilecek en mühim kaynaklardandır.. Ölmüş olan duyguların bile -biiznillah- diriltilebileceğini biliyoruz.. İnşaallah Risale-i Nur eserlerinde bu sır var.. Hep birlikte, OKUYARAK ve şevklerimizi paylaşarak, birbirimize destek olarak HAYAT YOLCULUĞUMUZU, Rızayı İlahi, cennet ve cemalullah ile sonlandıracağız inşaallah.. AMİN AMİN AMİN..

Rabbim istifadelerimizi daim eylesin..

Dua ile.. vesselam..

kum.biiznillah
27-04-09, 14:22
güzel tavsiyeleriniz için sağolun.inşallah duygularım , sizlerin duyguları gibi bu güzel eserlerle filizlenir.

Nesrin
27-04-09, 19:20
Ve aleyküm selam kardeşim.. Aramıza hoşgeldiniz.. Üyeliğiniz hayrlı olsun... :)

natuvanem
27-04-09, 23:11
Hoş geldin kardeş sende gavs hazretleri gibi ol sende kızarmış tavuk ye.:)

hediye
28-04-09, 09:37
Ve aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun... aramıza hoş geldiniz...:)

betus
28-04-09, 11:19
Ve aleykümselam..allah daim etsin okumalarınızı..

kum.biiznillah
28-04-09, 12:20
Hoş geldin kardeş sende gavs hazretleri gibi ol sende kızarmış tavuk ye.:)

Niyetim kızarmış tavuk yemek değildir.risali nurla dünyanın dalaversinde ölmüş duyguları kızarmaktır amacım.bunu nasıl yaparım bilmiyorum.ama niyetliyim.risali nurların duygularıma kum diyerek kızartacağını düşünüyorum.eğer yardım ederseniz.

kum.biiznillah
28-04-09, 12:23
Nesrin,hediye,betus arkadaşlar hoş geldiniz msglarınız için sağolun.

sahragulu
28-04-09, 13:09
Hani ibadetlere başlanmadan ilk önce niyet edilip sonra ibadetimizi başlarız ya kardeşim siz niyetlenmişsiniz okuyup anlamaya Rabbim'de size fazlasıyla ikram edicek İNŞAALLAH...
Bu arada hoş safa gelmişsiniz...:)
Üyeliğiniz hayırlı ve daimi olsun İNŞAALLAH...

Hatice_Sultan
28-04-09, 13:46
Ve Aleyküm Selam...Hoş geldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun....

tuareg
28-04-09, 13:51
Ve Aleyküm Selam..
Bütün edilen dualara Amin diyerekten..Azim ve sadakat ile her kale fethedilir notunu düşerek HOŞGELDİNİZ diyorum :)