PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Kuralları

Kaderi_m
30-04-09, 11:58
Öncelikle selamun aleykum...yeni sitemize üye olurken site - kayıt koşullarından hep aklıma takılmış olan bir seçenek vardı...

- 2 hafta içerisinde yazı yazmayan üyelerin üyelikleri silinecektir.

...denilmiş belki de tam net yazamasamda...

bu mühlet kısa değildi...farz edinki 2 haftalık tatildesiniz, işten çıktınız evde net yok, kısacası netten uzak kaldınız...bu soruyu bir abimde bana sordu neden kısa...sonuç yani üyelik silinecek mi?

bu süreyi uzun tutmanızı istiyorum.

RADENUR
30-04-09, 23:59
nasıl yani... yeni üyelik yapanlar için mi geçerli bu kural..yoksa genel üyeleri kapsayan bir kural mı... diğer sitede uygulandığını görmedim... :) çünkü benim 2 hafta ve daha fazla siteye uğramadığım zamanlar oluyordu...yani silinmiş olsaydı sanırım ben silinirdim.. :) kaldıki bu çok saçma bir kural...insanlar üye olabilirler fakat onları paylaşım yapmaları için mecburi tutamazsınız... :) ilgililer bi açıklama yapacaktır sanırım.. ;)

lale..
15-12-09, 00:52
s.a
nasılsınız.
inşaallah iyisinizdir.
ben faaliyetlerden haberim olmuyor.
rica etsem beni haberdar edermisiniz. allaha emanet olun .
hayırlı akşamlar.

asilNUR
12-01-10, 10:58
Öncelikle selamun aleykum...yeni sitemize üye olurken site - kayıt koşullarından hep aklıma takılmış olan bir seçenek vardı...

- 2 hafta içerisinde yazı yazmayan üyelerin üyelikleri silinecektir.

...denilmiş belki de tam net yazamasamda...

bu mühlet kısa değildi...farz edinki 2 haftalık tatildesiniz, işten çıktınız evde net yok, kısacası netten uzak kaldınız...bu soruyu bir abimde bana sordu neden kısa...sonuç yani üyelik silinecek mi?

bu süreyi uzun tutmanızı istiyorum.

Maşaallah çok mudakkiksiniz kardeşim. :) Öncelikle TASLAK olarak hazırlanmış olup, FORUM KURALLARI olarak yayınlanan içerikte var olan bu KURALIN GEÇERLİLİĞİ YOKTUR.. OLsaydı, -RADENUR kardeşimizin de ifade ettiği gibi- çok üyelikler silinmiş olurdu.. FORUM TASLAĞINDA OLDUĞU İÇİN MÜDAHALE ETMİYORUZ.. Siz de bu kuralı fazla dikkate almayınız..

RADENUR kardeşimiz, "üye olunabileceği, fakat üyelerin paylaşım yapmaya zorlanamayacağı" gerçeğini de nazarımıza sunmuş, teşekkür ederiz..

Özellikle NURUNALANUR gibi sitelerde devamlılık, GÖNÜL İŞİDİR.. Buradaki şahs-ı maneviden istifade etmek, GÜZELLİKLERİ PAYLAŞARAK, HEM KENDİMİZİ GELİŞTİRMEK, HEM DE ÇEVREMİZDEKİ KARDEŞLERİMİZİN İSTİFADESİNE VESİLE OLMAKTIR asıl gaye.. Bu da ZORLAMA İLE OLACAK İŞ DEĞİLDİR.. GÖNÜLLÜ "NURUNALANUR"'CULARIN İŞİDİR.. Hamdolsun ki zaten bu çekirdek kadroya sahibiz..

Hep söylüyoruz; REYTİNG ve ÜYE SAYIMIZI TAVAN YAPMAK gibi bir gayemiz olmadı, olmayacak da.. VAZİFEMİZ TEBLİĞDİR, HİZMETTİR; MUVAFFAK ETMEK, İNSANLARI ETRAFIMIZA TOPLAMAK CENAB-I HAKKIN VAZİFESİDİR.. VAZİFEMİZİ YAPMAYA GAYRET EDER, VAZİFE-İ İLAHİYEYE KARIŞMAYIZ..

Rabbim, bizleri İMANA-KUR'ANA HİZMETTE DAİM ve MUVAFFAK EYLESİN.. Amin..

Umarım açıklama yeterli olmuştur.. Üyelerimizin aklına takılan sorular olursa, ÖZEL MESAJ ile de biz yöneticilere ulaşabilirler.. Bu şekilde siteye açılınca, nazarlardan kaçabiliyor.. Gecikme için özür dileriz..

Vesselam..

Hakendiş
12-01-10, 11:03
Peki keçeliler, neden o üyeler sadece okumak için girip çıkıyorlar, ben de bunu anlamış değilim..?

İnsan istifâde ettiği bir fikir hakkında söyleyecek iki kelime de mi bulamaz..?

Acîb..

asilNUR
12-01-10, 11:08
Peki keçeliler, neden o üyeler sadece okumak için girip çıkıyorlar, ben de bunu anlamış değilim..?

İnsan istifâde ettiği bir fikir hakkında söyleyecek iki kelime de mi bulamaz..?

Acîb..

Abla, galiba HERKES AYNI FITRATTA OLMUYOR, KİMİLERİ DE "OKUYARAK" İSTİFADE EDİYOR..

Umumen fikrini rahat ifade edebilen bir toplum değiliz anlaşılan.. İnşaallah 'İSTİFADELER ZİYADELEŞTİKÇE O DA OLUR' ümidindeyiz.. Allah bereket versin..

Hakendiş
12-01-10, 11:12
İnşAllah istifâde edilebilecek fikirlerinden bizleri mahrum etmez o keçeliler de..

Yâni biz onlardan da istifâde etmek isterdik, kimbilir ne cevherler var o yazmayanlarda..(=

sahragulu
12-01-10, 11:19
İnşAllah istifâde edilebilecek fikirlerinden bizleri mahrum etmez o keçeliler de..

Yâni biz onlardan da istifâde etmek isterdik, kimbilir ne cevherler var o yazmayanlarda..(=

Bencede ablacım haklısın çok güzel fikirlere sahip olduklarına inancım sonsuz inşallah yazamayan kardeşlerimizde bizleri bu güzelliklerden mahrum etmezler :) vesselam

Hakendiş
12-01-10, 11:21
Yâni, belki yanlış birşeyler de yazıyoruz arada değil mi, bi gık desinler de yanlışlarımızı gösterseler ne olur..? (=

sahragulu
12-01-10, 11:52
Yâni, belki yanlış birşeyler de yazıyoruz arada değil mi, bi gık desinler de yanlışlarımızı gösterseler ne olur..? (=

yâni.....:)

asilNUR
12-01-10, 12:02
Sizlerdeki bu SAMİMİ "YANMA" ve CİDDİ DERTLENME, inşaallah meyvesini verecektir.. :)

Allah kabul etsin..