Orijinalini görmek için tıklayınız : EĞiRDiRLi ABLAMIZIN MAHKEMESİ TAHLiYE iLE SONUÇLANDI..
Evet.. Elhamdülillah, Nagihan ablamızın eşinin mahmekemesi TAHLİYE İLE sonuçlandı.. :)
Tüm NURUNALANUR AİLESİ olarak, Ailemizden biri olan Nagihan ablamızın bu mutluluğunu TÜM KALBİMİZLE paylaşıyoruz.. Rabbimiz dualarımızı kabul etti çok şükür..
Bu güzel haberi SEDAHAN kardeşim mesaj ile bildirdi ve bizi de çok sevindirdi..
Nagihan ablamıza ve Eşine geçmiş olsun dileklerimiz ile birlikte, bundan sonraki hayatlarını, RIZAYI İLAHİ DAİRESİNDE ve HER İKİ DÜNYA SAADETİNİ NETİCE VERECEK şekilde yaşayıp, ebediyyen mutlu olmalarını diliyoruz..
Mutluluğumuzu Tüm NURUNALANUR AİLESİ ile paylaşmak ve DUALARIMIZI İŞİTEN ve CEVAP VEREN RABBİMİZE "ŞÜKÜR" babında bu başlığı açtık.. :)
NURUNALANUR SİTE YÖNETİMİ
Hatice_Sultan
23-12-09, 13:41
Dualara ve temennilere yürekden katılıyorum.Elhamdülillah çok sevindim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Rabbim bir daha kardeşlerimize sıkıntı ve zeval göstermesin.
Maşaallah ..çok sevindik gözünün aydın olsun
Rabbim muhafaza eylesin bu kötü hallerden inşaallah
her daim selametler dileriz..
Rabb'ime şükürler olsun mutluluğunuz daim olsun ablacım kararın olumlu sonuçlanması bizleri de çok sevindirdi...Allah(cc) sizi sevdikleinizden sevdiklerinizi de sizden ayırmasın inşALLAH...
Hamdolsun büyük bir sınav atlattılar ailece.Rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin.Çok mutlu olduk....:):)
gözünüz aydın olsunn..yaşadığınız son kötü olay olur inşaallah ...
Rabbim birdaha böyle sıkıntı vermesin inş...
büyük geçmiş olsun
Hamdolsun Alemlerin sahibine'ki kulllarını mahzun bırakmadı...çok mutlu olduk haberi alınca 1 saat öncesi Ablamızla görüştüm çok mutluydu herkese teşekkürlerini sundu...
Rabbim geçen zamanı keffaret eylesin inşaallah...Ablam her zaman duamızdasın :)
Evet.. Elhamdülillah, Nagihan ablamızın eşinin mahmekemesi TAHLİYE İLE sonuçlandı.. :)
Tüm NURUNALANUR AİLESİ olarak, Ailemizden biri olan Nagihan ablamızın bu mutluluğunu TÜM KALBİMİZLE paylaşıyoruz.. Rabbimiz dualarımızı kabul etti çok şükür..
Bu güzel haberi SEDAHAN kardeşim mesaj ile bildirdi ve bizi de çok sevindirdi..
Nagihan ablamıza ve Eşine geçmiş olsun dileklerimiz ile birlikte, bundan sonraki hayatlarını, RIZAYI İLAHİ DAİRESİNDE ve HER İKİ DÜNYA SAADETİNİ NETİCE VERECEK şekilde yaşayıp, ebediyyen mutlu olmalarını diliyoruz..
Mutluluğumuzu Tüm NURUNALANUR AİLESİ ile paylaşmak ve DUALARIMIZI İŞİTEN ve CEVAP VEREN RABBİMİZE "ŞÜKÜR" babında bu başlığı açtık.. :)
NURUNALANUR SİTE YÖNETİMİ
bütün dualara amin,amin,amin
geçmiş olsun, RABBİM BÖYLE SIKINTILAR BİR DAHA YAŞATMASİN İNŞAALLAH..
evet maşaallah nagihan ablamızın eşi tahliye olup eşine ve çocuklarına kavuşmuş. Dualarımız kabul oldu hamd olsun..
Allah birdaha kimselere böyle zor imtihanlar göstermesin. Amin. Gözünüz aydın abla..
Elhamdülillah :) ümid ettiğimiz hayırlı sonuçları duyduk sevindik geçmiş olsun..Kavuştukları ferah ve huzur daim olsun inşaallah..:)
Bir sonraki mahkemede inşaAllah müjde başlığı açılması duası ile..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..selam ve dua ile..
Bir önceki mahkeme tahliye ile neticelenmemişti ve bu duayı etmiştik ve şimdi müjde başlığımız açılmış hamdolsun :)
Rabb-i Rahîmimiz Nurunalanur ailesinin canı gönülden dualarını bizzat aynı matlubu vererek kabul eyledi,yani "nurunalanur " :)
Gözünüz aydın Eğirdirli mevlam bir daha ailenizle ve sevdiklerinizle ne bu dünyada ne asıl yurdumuzda ayrılık göstermesin ,tekrar geçmiş olsun
Selam ve dua ile..
Mehmetakif
23-12-09, 22:04
Elhamdülillah... Gözünüz aydın ablacığım... Rabbim bir daha böyle ayrılık yaşatmasın inşaallah... Yapılan bütün dualara AMİN diyorum...
s.a nurunalanur kardeşlerim sizlerle sevincimi anca paylaşabildim hepinizden rabbim binlerce kez razı olsun bizleri bir an olsun dualarda yanlız bırakmadığınız için şükürler olsun bu güzel günleride rabbim gösterdi Allahm kimselere göstermesin gerçekten çok zor günler geçirdik ama çok şükür gerçi daha mahkememiz devam dış tahliye oldu şimdilik ama inş Allah büyük mahkememizde ileriki günlerde güzel sonuçlanır dualrım böyle kardeşlerim ben sizlerin hakkını nasıl öderim bilemiyorum kardeşlerim haklarınızı helal edin eşimde sizlere çok minnettar akşam geç vakit misafirlerimizi uğurladıktan sonra siteye girdim dualarınızı tebrik mesajlarınızı okuduk eşimle beraber inanın ikimizde çok duygulandık çok teşekkür ederiz eşim adına ve kendim adıma hala inanamıyorum değişik duygular içindeyim hala sanki rüyada gibiyiz çocuklarımla ben rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inanın dün mahkemede sizlerin dualarıyla ayakta durabildim çok zor anlardı oanlar ama şükür demek bu sıkıntıları çekmemiz gerekiyomuş ama biryandan sevindim bir yandanda ölenlerin ailelerine çok üzüldüm onnarın acısını dün birdaha yaşadım kendim sevindim ama onnar bu sevinci yaşayamadılar diye için için ağladım rabbim sabır versin mekanları cennet olsun inş böyle kardeşlerim biraz geçde olsa bilgisayarın başına oturdukça sizlerle sevincimi paylaşırım yine inş rabbime emanet olun.
aaaa ablam cok güzel bi haber bu cok sevindim :) cokkk gecmiş olsun bak bi imtihan da bitti cefası gitti sefası, lezzeti kaldı ...ohhh dedirtti... imtihan şükür dedi gitttiii...sen onun yüzüne güldün o da güldü değişti yüzü... vazifesini gördü gittii ...cennetine saray lazımmdı köşler lazımdı onları sana bıraktı gitti ablam ...şükürler olsun
s.a nurunalanur kardeşlerim sizlerle sevincimi anca paylaşabildim hepinizden rabbim binlerce kez razı olsun bizleri bir an olsun dualarda yanlız bırakmadığınız için şükürler olsun bu güzel günleride rabbim gösterdi allahm kimselere göstermesin gerçekten çok zor günler geçirdik ama çok şükür gerçi daha mahkememiz devam dış tahliye oldu şimdilik ama inş allah büyük mahkememizde ileriki günlerde güzel sonuçlanır dualrım böyle kardeşlerim ben sizlerin hakkını nasıl öderim bilemiyorum kardeşlerim haklarınızı helal edin eşimde sizlere çok minnettar akşam geç vakit misafirlerimizi uğurladıktan sonra siteye girdim dualarınızı tebrik mesajlarınızı okuduk eşimle beraber inanın ikimizde çok duygulandık çok teşekkür ederiz eşim adına ve kendim adıma hala inanamıyorum değişik duygular içindeyim hala sanki rüyada gibiyiz çocuklarımla ben rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inanın dün mahkemede sizlerin dualarıyla ayakta durabildim çok zor anlardı oanlar ama şükür demek bu sıkıntıları çekmemiz gerekiyomuş ama biryandan sevindim bir yandanda ölenlerin ailelerine çok üzüldüm onnarın acısını dün birdaha yaşadım kendim sevindim ama onnar bu sevinci yaşayamadılar diye için için ağladım rabbim sabır versin mekanları cennet olsun inş böyle kardeşlerim biraz geçde olsa bilgisayarın başına oturdukça sizlerle sevincimi paylaşırım yine inş rabbime emanet olun.
ablacığım maşaallah..:)
büyük gecmiş olsun rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşllah tüm dualara ta özümden binlerce defa amin amin amin rabbim cümlenizden binlerce kez razı olsun
Elhamdulillah..:)
Sağ olsun kardeşler haberi msj ile bildirmiş,o an dahi çok sevinmiştik..
Rab'bim bir daha sıkıntı yaşatmasın..
Ablamıza ve ailesine geçmiş olsun olsun diyoruz..Gözünüz ve gözümüz aydın..;)
çok sewindim walla :) gözünüz aydın..;)
Nagihan kardeşimizin mutluluguna gönülden katılıyoruz.Sevinçli haberi duymak sitedeki
herbir kardeşimizin dilegiydi.Rabbi Rahimimize binler şükürlerolsun.Bundan sonraki hayatlarında kendilerine huzur,mutluluk ve iman hizmetinde koşmalar diliyorum.
elhamdülillah ablamızın sevincini hepimiz yürekten paylaştık.allah bir daha göstermsin.bir imtihan daha bitti böylece ama bizizm için önemli olan kazananlardanolmak.ablamızada rabbim bundan sonra güzel ve hizmet dolu günler yaşatması dileğiyle selamlar.
s.a nurunalanur kardeşlerim sizlere birdaha bilgi veremedim baya yoğun günler geçirdim ama şükür bu arada birdaha mahkememiz oldu çarşamba günü eşime 4 yıldan başlattılar cezayı iyi halden 6 ay düştüler 3 yıl 4 ay verdiler 7 ayda yatmışlığını saydılar geriye bir buçuk yıl yatması gerekiyormuş kalan bir yıl 3 ayınıda düştüler şimdi dosya ankaraya yargıtaya temize gidecek eğer ordada karar aynı olursa ozaman eşim kalan bir buçuk yılıda yatması gerekiyo inş böyle bişey olmaz rabbim büyük Alahım ogünleri birdaha yaşatmaz inş işte böyle kardeşlerim ama başa gelen çekiliyor napalım yaşamamız gerekiyorsa birdaha yaşayacağız ama inş olmaz dualarda unutmayın bizleri inş.
Ve aleykümselam..
Rabbim hakkınızda hayr olanı halk etsin kardeşim..Dua, dua, hep dua..
Duayı nasib Eden, neticesini de halk eder..
Ve aleykümselam..
Rabbim hakkınızda hayr olanı halk etsin kardeşim..Dua, dua, hep dua..
Duayı nasib Eden, neticesini de halk eder..
AMİN inşaallah.. Başa gelen musibetlerin hikmetini bilen bir Nur talebesi olarak, inşaallah bu sıkıntıyı da, hayırlısı ile atlatacaksınız ablam.. Dünyanın musibetleri geçicidir.. Bitecekleri düşünülürse, ruha genişlik verir verir.. Neticeleri itibarı ile de malum; EBEDİ HAYATTA "DAİMİ HASTALIKLAR" HÜKMÜNDE BULUNACAK "GÜNAHLARI" RABBİMİZ, GEÇİCİ SIKINTILAR İLE TEMİZLİYOR.. RAHMETİ İLE "ATEŞE" BIRAKMIYOR, BU DÜNYADA, KULUNUN SABRI ve ŞÜKRÜNE MÜKAFATEN AFFEDİYOR..
Aciz olmak hasebi ile HİZ SIKINTI OLMASIN, HEP RAHAT ve SAFA İÇİNDE YAŞAYALIM istiyoruz ama, BURASI "İMTİHAN DÜNYASI".. ASIL RAHAT ve ZEVK YERİ; İMTİHANINN KAZANILIP, KURTULUŞ TESKERESİNİN ALINDIĞI "EBED ALEMİNDE".. ONU KAZANMAK İÇİN, BİRAZCIK DİŞİMİZİ SIKMAK HAKİKATİ DE MALUM..
Rabbim sizin ve tüm islam aleminin imtihanlarını kolaylaştırsın.. Kalbinize genişlikler ihsan eylesin.. Bu musibeti de size ve ailenize, -sabır içinde şükrünüze mükâfaten- HER İKİ DÜNYANIN SAADETİNİ KAZANMAYA mukaddime yapsın.. AMİN AMİN AMİN..
Kuluz... Mesnevi Nuriye'de çok güzel ifade etmiş üstadımız :"Ferşten arşa, ezelden ebede kadar en geniş dairelerde insanın vazifesi, yalnız duadır." Kulluğumuzu ve aczimizi ifade için DUAYA DEVAM EDECEĞİZ inşaallah..
Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı ihsan eylesin inşallah ablam.. BİNLER SELAM ve DUA..
s.a nurunalanur kardeşlerim sizlere birdaha bilgi veremedim baya yoğun günler geçirdim ama şükür bu arada birdaha mahkememiz oldu çarşamba günü eşime 4 yıldan başlattılar cezayı iyi halden 6 ay düştüler 3 yıl 4 ay verdiler 7 ayda yatmışlığını saydılar geriye bir buçuk yıl yatması gerekiyormuş kalan bir yıl 3 ayınıda düştüler şimdi dosya ankaraya yargıtaya temize gidecek eğer ordada karar aynı olursa ozaman eşim kalan bir buçuk yılıda yatması gerekiyo inş böyle bişey olmaz rabbim büyük alahım ogünleri birdaha yaşatmaz inş işte böyle kardeşlerim ama başa gelen çekiliyor napalım yaşamamız gerekiyorsa birdaha yaşayacağız ama inş olmaz dualarda unutmayın bizleri inş.
Allah yardımcınız olsun abla.
Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin ..inşaallah tez zamanda selamete kavuştursun
geç haberim oldu ama bu mutluluk anında buşunmak gerçekten mutlu edecektır benı.....MAŞALLAH NAGİHAN ABLAM RABBIM SİZİ SON ANA KADAR SINAVINIONZDA YANLIZ BIRAKMASIN İNŞALLAH .... BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.:)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.