Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni sitemizi nasıl buldunuz ?
Ben eskisinden daha iyi olacağına inanıyorum.
Değerli kardeşim.. İnşaallah ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLMASI için kurduk bu siteyi.. :)
Eskisinden daha iyi olması için maddi-manevi hiçbir fedakarlıktan kaçılmadı.. Yönetim olarak madden olsun, manen olsun ciddi emekler verildi.. Inşaallah bu emekler "dua hükmüne" geçecek.. Ve NURUNALANUR PLATFORMU, hizmet sahasını genişleterek yoluna devam edecek.. Elbette bu işlev de "hep birlikte" gerçekleştirilecek inşaallah..
Fazla söze ne hacet.. şimdi "hizmet zamanı".. :) HEPİMİZ YAPABİLECEĞİNİZİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞARAK NURUNALANUR'U LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ..
DUA İLE..
eskisinden daha iyi olcak inşaalah duamızı en güzel yerde yaptık:)
Hazırlıyanların emeğine ve yüreğine sağlık
İnş eskisinden daha iyi olacak..
bamteli1970
03-05-09, 18:47
allah ebden razı olsun e tabıkı bız eskı sıteye alısmıstık sımdı yenı bır ımaj yenı bır ortam ınsallah hızmet adına bereketlı ve feyızlı olası degılmı gorsellıkten zıyade ınsanları hızmete tesvık etmesı degılmı onemlı olan allah razı olsun degerlı yonetıcı kardeslerımız agabeylerımız ablalarımız elbette dusunmuslerdır rabbım kardeslıgımızı bakı hızmetlerımızı ıhlaslı ve samımı kılsın rabbıme emanet olun dua ıle vesselam
Allah razı olsun ıns hersey daha guzel olack...dualarla ıns...
Allah razı olsun... Allah emeklerin karşılığını verir inşaallah..
eskisinden dahası eskimiyenden daha iyi olacak inş,Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inş.
eskisinden dahası eskimiyenden daha iyi olacak inş,Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inş.
Kardeşim güzel demiş eskisi değilde eskimeyenden daha iyi olucak o da güzeldi ,bu sitemizde onun devamı neticede...Rabbim emekleri zayi etmez inşallah.
inşaallah eskisinden daha iyi olacak...Allah razı olsun dua ile..
selamün aleyküm yeni siteniz pardon :)sitemiz hayirli olsun eskisinden çok çok daha güzel allah razı olsun hizmetleriniz daim olsun inşaALLAH rabbi rahime emanet slm dua ile..
Biz yeni olan şeylere çok çabuk alışamıyoruz sanırım...Ancak sitenin renkleri ve tarzı gönüle hitap ediyor.Sadece nasıl kullanacağımızı hemen anlıyamadık...
Ama sitenin üzerinde müthiş bir emek olduğu her halinden belli...
Bizler bu güzelliğe şahidiz Allahım...
Emeğinize, kocaman ve sıcacık yüreklerinize sağlık.... Allah emeklerinizi kabul etsin sevgili kardeşlerim
selametle inşaAllah...
bugüzel siteyi kurmaya emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun tabikide bu sitemizde çok güzel sadece biraz acemilik var inş burayada çabuk alışırız ama önceki sitemizde güzel çok alışmıştık ama burayada çabuk alışırız inş...
Eski sitenin en beğendiğim anı o Esmaül-Hüsmanın olmasıydı.Burada da olsaydı çok çok daha süper olurdu sitemiz.
Yeni sitemizi eskiden daha iyi hizmetlerde bulacağına inarak bul yola adım attık Mevlam yüzümüzü karar çıkarmasın..İnşaallah daha güzel hizmetlerimiz olur bu sitemizde..Mevlam hayrlı ve bereketli eylesin..
iyi olacağına inanıyorum.
inşallah eskisinden daha iyi olur
bilmiyorum ben hiç bişey anlamadım help meee
Anlamadıklarınızı sorarsanız site yönetimi yardımcı olur kardeşim..
Hatice_Sultan
09-05-09, 19:40
Neyi anlamadığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız inşallah....
Gördüğümüz kadarıyla avatar,yazı renklendirme,cevap yazma çözülmüş :)
Yardımcı da oluruz inşaAllah
rengi çok hoşuma gitti eskisini bilmiorum ilkkez tanıştım bu side ile =)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.