PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyüklerimizden DuALAR......

gulname
05-05-09, 12:26
ALLAHım!
Bütün güzellik ve iyiliklerin hepsini senden isterim
Bütün çirkinlik ve kötülüklerin hepsinden sana sığınırım"
(HzAişe-ra)

guledestan
05-05-09, 13:08
amin amin amin...

cisri
05-05-09, 13:51
Allah razı olsun inşAllah

vuslat07
05-05-09, 14:00
Rabbım efendımız (sav) senden neyı ıstemısse onu ıstıyor ve senden neyden kacınmayı arzu ettıyse bızde senden onu arzulıyoruz...dualarımzı kabul buyur ıns...

gulname
06-05-09, 15:58
Sevdir bize hep sevdiklerini. Yerdir bize hep yerdiklerini. Yar et bize hep erdirdiklerini. Sevdin habibini kainata sevdirdin. Sevdin de hil'ati risaleti giydirdin.Makam-ı İbrahim'den Makam-ı Mahmud'a erdirdin. Server-i asfiya kıldın. Hatem-i enbiya kıldın. Salat-u selam tahiyyatu ikram her türlü ihtiram Muhammed Mustafa'ya O'nun âl-ü ashab ve etbaına olsun. AMİN
ELmalılı Hamdi Yazır

gulname
09-05-09, 11:57
Abdulkadir Geylani Hazretlerinden Dua

Ya Rabbî, Ya İlahî! Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar. Sen ise, ey Rabbim, Hayy’sın, Kayyûm’sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.
Ya Seyyidî, ya İlâhî! Marifet erbabı kulların Sen’i bulduklarında Sen’den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir. Salih kulların Sen’in fazlınla necâta ermişlerdir. Taksîratı pek çok günahkarlar da “Tevbe, ya Rabbi!” deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabbim! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini benim ruhuma da duyur ve beni onlarla doyur! Her ne kadar ben bunlara lâyık olmasam bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen’sin! (amin

keçeli
09-05-09, 12:28
Allah razı olsun...

tuareg
15-05-09, 03:07
Okunan dualara Binler Amin..
Allah razı olsun..

ayser
09-07-09, 04:52
Allah razı olsun

betus
12-01-10, 09:38