PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hizmetlerin Tatlı Neticeleri :)

adalet
05-05-09, 12:57
Gercekten cok güzel düşünülmüş hepimizi gayrete getirecek şevklendirecek bi bölüm olmuş Allah razı olsun

O zaman ben ilk olarak başlıyorum bi iznillah..

Efendim malumunuz evlendim.. :)

Eşimin hala kızı ve amca kızları bizden acizane ders istediler. İşin garibi, bu nasıl oldu, nasıl başladık onlar da, ben de bilmiyoruz.. hâlâ da düşünüyoruz :rolleyes:
Sevk-i ilahi diyorum ben; onların güzel kalplerine karşılık, Rabbim beni onlara musahhar etti diyorum...

Derslerimiz şu an bir bucuk aydır devam etmekte.. Onların heyecanını, sevinclerini görmeniz lazım, inanın beni de şevklendiriyorlar..

Derslerimiz cidden heyecanlı, feyizli, hoş sohbet ve Risale-i Nur'un büyük hikmetli sözleriyle geciyor. Derslerden birinde NAMAZI anlatmıştık. Eşimin halasının kızı o kadar etkilendi ki, "Namazda Allah ile buluşuyoruz" diyerek namaza durmuş, seccadedeki kabe resmine bakarak kabeyi hayal etmiş ve inanır mısınız "lebbeyk "seslerini duymuş ve cok hayret etmiş ... Annesine koşup "sen de duydun mu?" demiş

Bir başka olay da, "Yerde ve gökte ne varsa Allah'ı zikreder" sözünden etkilenerek iş yerlerine giren kocaman bir sineği tam öldürecekken, bu sözü hatırlayıp sineğe dokunmuyorlar, onların tabiriyle bir de besliyorlarmış :)

Onların şevki, Risale-i Nur'u daha da açıyor..

Kardeşlerim inş duanızı istiyorum.. Rabbim Risale-i Nur namına beni musahhar edip yeni kardeşlerimize, Risale-i Nur'u anlamayı, yaşamayı nasip etsin ve hatalarımızdan dolayı onları uzaklaştırmasın inş ...

vuslat07
05-05-09, 14:02
ıns..rabbım razı ve yardımcınız olsun...duayla...

keçeli
05-05-09, 14:06
Maşaallah...

asilNUR
05-05-09, 14:14
Maşallah, Barekallah Ablam..

Rabbim hizmetlerinizi daim ve muvaffak eylesin..

Dualarımız sizinle inşaallah.. :)

Vesselam..

cuppulino
05-05-09, 16:19
Rabbim hizmetinizi daim etsin...

adalet
05-05-09, 16:51
amin inş rabbim hizmetlerimizi kabul etsin ...

tuareg
09-05-09, 03:53
Maşaallah..:)
Rab'bim Yar ve yardımcınız olsun ablam..Hizmetlerinizi daim ve bereketli kılsın İnşaallah..

Nesrin
09-05-09, 04:22
Maşaallah ablamıza... Mevlam hizmetlerimizi kabul ve daim eylesin.. Şevkimizi gayretimizi artırsın inşaallah..Hız kesmeden devam inşaallah... :)

adalet
13-06-09, 10:30
amin inş :) ecmainn..

betus
07-07-09, 12:22
Maşaallah ablacığım..

Miss_Reality
07-07-09, 21:01
Süperrr yaa maşallah. Allah hizmetlerinizi daim eylesin inşallah. Dualarda buluşma temennisiyle...

Mehmetakif
07-07-09, 23:53
Maşaallah abla... Rabbim hizmetinizi daimi eylesin inşaallah...

adalet
22-07-09, 11:21
amin inş hepimizin hizmetlerini rabbim kabul etsin

Hatice_Sultan
22-07-09, 12:18
amin inş hepimizin hizmetlerini rabbim kabul etsin

Maşallah kardeşim. Rabbim hizmetinizi daim, şevkinizi ali eylesin inşallah....

AkiLaNe
30-07-09, 02:47
MaşaAllah BinbarekALLAH.. ALLAH'ım Sizden Razı oLsun efendim..

Yahu bizim hizmetLer fiLm gibi.. heLe taLebe hizmetLeri..

Ders Okuyoruz.. Konu BeLa ve MusibetLerin İnsanLarı NasıL Terakki ettirdiği..

Neyse Çok hoş güzeL geçiyor istifade ediyoruz derrrkennn birden bir parmak kaLkıyor..

Hocam birşey sorabiLir miyim?

Buyrun efendim..

Hocam Siz Musibet misiniz?? diyorLar :)))

Biran Duraksıyor ve şaşırıyorken hemen cevaben ; Hayırdır neden böyLe düşünüyorsunuz biz size ne yaptık ki diye soruyorum..

Diyor ki O ufak kardeşimiz..

Hani MusibetLer insanları terakki ettirmek yükseLtmek için birer vesile demiştiniz ya..

eeeee..

ee si işde sizde geLince bize risaLe-i nurLarı okuyunca o zamanda biz terakki ediyoruz..

O Zaman siz bu durumda MUSİBET mi oLuyorsunuz diye söyLüyorLar..

Tabi bu fiLm kopuyor:)) bizde kopuyoruz..

HamdoLsun ki tatLı semereLeri oLuyor.. :)

SeLam ve dua iLe..

SaygıLarımLa

adalet
18-08-09, 15:56
maşallah berekallah ne güzel cennet misal bi ders hatırası..:) rabbim bu dünyada bu kadar güzel ve huzurlu neticeler yaşatıyorsa inanın öbür dünyada kimbilir ne güzellikler yaşatacaktır akilane kardeşim ..rabbim kabul makbul ve istifadeli nasip etsin

Kaderi_m
18-08-09, 16:28
Rabbim devamını nasip eylesin inşAllah...ne kadar güzel çok sevindik... bizlerde sadece kendimize değil tüm çevremize nurdan damlayalım ve sırılsıklam yapalım sizin gibi...:)

Simya
19-08-09, 10:30
.

Derslerimiz cidden heyecanlı, feyizli, hoş sohbet ve Risale-i Nur'un büyük hikmetli sözleriyle geciyor. Derslerden birinde NAMAZI anlatmıştık. Eşimin halasının kızı o kadar etkilendi ki, "Namazda Allah ile buluşuyoruz" diyerek namaza durmuş, seccadedeki kabe resmine bakarak kabeyi hayal etmiş ve inanır mısınız "lebbeyk "seslerini duymuş ve cok hayret etmiş ... Annesine koşup "sen de duydun mu?" demiş

Onların şevki, Risale-i Nur'u daha da açıyor..yaşamayı nasip etsin ve hatalarımızdan dolayı onları uzaklaştırmasın inş ...[/QUOTE]
Allah yar ve yardımcınız olsun adalet.
Allah razı olsun.

prenses
07-11-11, 17:21
MaşaAllah BinbarekALLAH.. ALLAH'ım Sizden Razı oLsun efendim..

Yahu bizim hizmetLer fiLm gibi.. heLe taLebe hizmetLeri..

Ders Okuyoruz.. Konu BeLa ve MusibetLerin İnsanLarı NasıL Terakki ettirdiği..

Neyse Çok hoş güzeL geçiyor istifade ediyoruz derrrkennn birden bir parmak kaLkıyor..

Hocam birşey sorabiLir miyim?

Buyrun efendim..

Hocam Siz Musibet misiniz?? diyorLar :)))

Biran Duraksıyor ve şaşırıyorken hemen cevaben ; Hayırdır neden böyLe düşünüyorsunuz biz size ne yaptık ki diye soruyorum..

Diyor ki O ufak kardeşimiz..

Hani MusibetLer insanları terakki ettirmek yükseLtmek için birer vesile demiştiniz ya..

eeeee..

ee si işde sizde geLince bize risaLe-i nurLarı okuyunca o zamanda biz terakki ediyoruz..

O Zaman siz bu durumda MUSİBET mi oLuyorsunuz diye söyLüyorLar..

Tabi bu fiLm kopuyor:)) bizde kopuyoruz..

HamdoLsun ki tatLı semereLeri oLuyor.. :)

SeLam ve dua iLe..

SaygıLarımLa
amin...ecmain..

ayser
04-12-11, 03:21
maşallah Allah razı olsun kardeşim hizmetleriniz daim olsun