Orijinalini görmek için tıklayınız : Üstadtan bir hatıra...
Bayram Yüksel anlatıyor:
”Bir Gün Barlada mutfakta çalışırken aklıma geldiki: ‘Ben mutfakta çalışıyorum.Halbuki içeride ağabeyler,kardeşler okumakla,yazmakla meşgul oluyorlar…’ Birden Üstad Hazretleri mutfağa geldi ve:
”Evladım senin aklına böyle şeyler gelebilir.Fakat sen bu hizmetinle,içerdekilerin hepsinin yaptığı hizmetten hisse alıyorsun’dedi.”
MAŞALLAH :)
Teşekkürler ..
Allah razı olsun
Bayram Yüksel anlatıyor:
”Bir Gün Barlada mutfakta çalışırken aklıma geldiki: ‘Ben mutfakta çalışıyorum.Halbuki içeride ağabeyler,kardeşler okumakla,yazmakla meşgul oluyorlar…’ Birden Üstad Hazretleri mutfağa geldi ve:
”Evladım senin aklına böyle şeyler gelebilir.Fakat sen bu hizmetinle,içerdekilerin hepsinin yaptığı hizmetten hisse alıyorsun’dedi.”
MAŞALLAH :)
Evet hizmet hizmettir
Bazı olurki çok küçük cüz-i görünen bir hizmet belki büyük hizmetlerden ileri olmasada geride kalmaz..
Evet Elhamdülillah.
Rabbim Üstadımızdan Razı Olsun İnşaallah..
ALLAH RAZI OLSUN..
Hatice_Sultan
14-07-10, 16:29
Bazen benimde böyle düşündüğüm zamanlar olmuştu, sağ olsun kemal kardeşimizde aynı üstadımızın söylediği gibi söyler, üzüntümüzü alırdı. Rabbim tüm emeği geçen hizmetin içinde olan kardeşlerimizden ebeden razı olsun inşallah...
NURUNALANURUN güzide kardeşleride burda büyük emekler sarf ederken, bizlerde çok şey yapamasakda dualarımızla inşallah yanınızdayız...
Allah razı olsun Aycan...
Allah sizlerdende razı olsun :)
Allah razı olsun kardeşim
maşaALLAH RABBİM azı olsun değerli paylaşım için..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.