Orijinalini görmek için tıklayınız : ...Ramazan Tebriği...
http://img2.blogcu.com/images/s/i/h/sihirliyumak/ramazan_resim_1_.jpg
Sitedeki bütün kardeşlerimizin Ramazan-Şerifini tebrik ederim..İnşAllah duada birbirimizi unutmayalım...SELAM VE DUA İLE
Mağfiret ve merhamet dolu ramazanlar olsun....:)
Miss_Reality
10-08-10, 21:03
Çok mutluyummm hayırlı ramazanlar herkeseee...Rabbim hakkıyla geçirebilmeyi nasip etsin inş. Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin inş. Selam ve dua ile....
Hayırlı ramazanlar güzelhan.Hayırlı ramazanlar tüm müslüman alemine.Rabbim Oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eder inş
Tubanın dediklerine aynen katılıyorum. Herkese hayırlı bereketli ramazanlar...
ramazanı şerif tüm islam almeine hayılrı olsun...
rahmetirahman ramazanı şerifi hakkıyla eda etmeyi nasib eylesin..
selam ve dua ile...
Bu güzel dualara amiin ..
cümleten hayırlı ramazanlar efendim...;)
Hayırlı ramazanlar hepimize
Mehmetakif
11-08-10, 09:57
Ramazan'ı Şerifimiz Tüm Nurunalanur Ailesine ve Müslüman Alemine Hayırlılara Vesile Olsun inşaallah...
TÜM NURUNALANUR AİLESİNİN ve ALEM-İ İSLAMIN MÜBAREK RAMAZAN-I ŞERİFİNİ TEBRİK EDİYORUM..
RABBİM, RAMAZAN AYINI HAKKIMIZDA BEREKETLİ EYLESİN.. SEKSEN SENE ÖMÜR KAZANDIRACAK KADAR KIYMETLİ BU AYI, HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN.. AMİN AMİN AMİN
Vesselam..
Ramazan-ı şerif tüm islam alemine hayırlı olsun...
ALLAH C.C. razı olsun. Hayırlı Ramazanlar.
TÜM NURUNALANUR AİLESİNİN ve ALEM-İ İSLAMIN MÜBAREK RAMAZAN-I ŞERİFİNİ TEBRİK EDİYORUZ
Dualara binler amin..
Allah razı olsun..
Bu mübarek Ramazan'da iştirak-i a'mal düstur-u esasiyle, her bir has kardeşimizin kırkbin dili bulunan bir melaike hükmünde, kırkbin diller ile, yani kardeşlerin adedince manevî dilleri ile ettikleri ve edecekleri dualar, rahmet-i İlahiye nezdinde makbul olmasını o lisanlar adedince, Cenab-ı Erhamürrâhimîn'den niyaz ediyoruz. Bu mahiyetteki Ramazanınızı tebrik ediyoruz.
Kastamonu Lahikası ( 94 )
Hayırlı Ramazanlar..dua eder,dua ßekleriz :)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.