Orijinalini görmek için tıklayınız : HATİCE SULTAN ablamızın Torunu oldu.. :)
Sitemizin Adminlerinden, Çok kıymetli ablamız HATİCE SULTAN, geçenlerde GENÇ BİR BABAANNE oldu.. :)
Rabbim yeni dünyaya gelen evladımızı maddi-manevi musibetlerden muhafaza eylesin; RİSALE-İ NUR DAİRESİNDE, İMANA-KUR'ANA HİZMETKâR EYLESİN inşaallah.. AMİN AMİN AMİN..
Hem ablamızı tebrik, hem de MİNİK NURCU'YA dua hükmünde bu başlığı açtık.. ;)
Rabbim, HAYIRLI EVLAT, HAYIRLI KUL ve ÜMMET eylesin; MEHDİ'YE DE SADIK BİR TALEBE ETSİN inşaallah.. AMİN..
Vesselam..
hayrünnisa
16-09-10, 17:12
Ablamızı tebrik ediyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin...
oo süper bir haber ...canım ablam gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.
Rabbimiz hayırlı ve uzun ömürler nasip eylesin inşALLAH...
MaşALLAH BarekALLAH. Cenab-ı Hak ileride nur talebesi olmasını nasip eylesin inşALLAH. :)
Miss_Reality
16-09-10, 23:55
Rabbim hayırlı bir evlat, Rabbine layık kul, habibine layık ümmet olabilmeyi nasip etsin ve ecmain inşallah... Hayırlı bir ömür duası ile....
Maşallah tebrikler babaanne...Rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin.Ailesine bağışlasın inşallah.Darısı tüm evlat isteyenlere..:)
MaşaAllah Sultanıma yakışırr:)) Allah ım hayırlı ömürler versin küçük Nurcu'ya:))
Hatice_Sultan
17-09-10, 12:37
Çok teşekkür ederim NURUNALANURUN NEZİH GÜZEL DOSTLARI.......Allah razı olsun...
Rabbim samimi dualarınızı karşılıksız bırakmasın, binler AMİN AMİN AMİN....Beni sevindirdiniz mutlu ettiniz, rabbimde sizleri sevindirsin inşallah....
Anneyi, babayı nurcu yapamadık ama ben hala umudumu yitirmedim...Babannesinin gülü inşallah dualarımız vesilesiyle RABBİM RİSALE-İ NUR DAİRESİNDE, İMANA-KUR'ANA HİZMET eden kullardan eyleyecek inşallah...
Rabbim evlet özlemi çeken herkese nasip etsin inşallah....
Nurunalanur…
Vefakar dost….
Nurunalanur…
Derdimi dinleyen…
Nurunalanur…
Yar olan, yar dediğim…
Nurunalanur…
Ekmeğim, aşım aldığım nefes...
Nurunalanur…
Hoş bir seda…
Sevgi ve Muhabbetle kalın...….
Hayyy maşaallah ne güzel bir haber bu :)
Rabbim annesine babasına Sultanımıza ve sevdiklerine bağışlasın inşaallah...
Kardeşimizin Kur'an'a ve Üstadımıza layık bir şakirt olabilmesi duasıyla vesselam...
Rabbim, HAYIRLI EVLAT, HAYIRLI KUL ve ÜMMET eylesin; MEHDİ'YE DE SADIK BİR TALEBE ETSİN inşaallah.. AMİN..
Vesselam..
Amiin Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah :)
tebrik ederim..
Rabbim vatana millete ailesine hayırlı salih evlat eylesin..
itiraf edeyim çok şaşırdım Hatice Sultan ablamızı daha genç hayal etmişim demekki .. şöyle 30lu yaşlarda..:)
ama bence o bizim içimizdeki en genç ablalarımızdan maşallah..
Allah hayırlı salih torunlar nasip eylesin ablamıza..
MaşaAllah
dualara aminle iştirak edelim hatice ablacım ,gözünüz aydın :)
ne güzel haber hatice abla babaanne olmussun senin adına sevindim hayatın bi tecrübesini daha yaşıyorsun halk arasında derler torun sevgisi evlat sevgisinden fazla olur derler sen bu sevgiyi yaşıyorsun hakkatten evlat sevgisinden fazlamı abla???allahım sana o sevgiyi doya doya yaşamayı nasip etsin inşallah
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.