Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.nci Geleneksel Külliyat Yarışmamızdan "NURLU" HİZMET TABLOSU..
Evet.. “Hizmetler Nasıl Gidiyor?” bölümümüzde bu kez, NURUNALANUR HİZMET PLATFORMU merkezli bir paylaşım sunalım istedik ..
Yeni yarışmamız da hızla yaklaşırken, son yarışmamızdaki güzel sonuçları hatırlamanın, şevke medar olacağı düşüncesindeyiz.. Yarışma süresince bu heyecanı hep birlikte yaşadığımız arkadaşlarımız bilirler gerçi ama aramıza yeni katılanlar için de şevk kaynağı olması açısından, ayrıca DUA HÜKMÜNDE bu güzel HİZMET TABLOSUNU, hep birlikte bir kez daha hatırlayalım istedik..
"2.NCİ GELENEKSEL RİSALE-İ NUR KÜLLİYATI YARIŞMASI" kapsamında gerçekleştirilen ve kaybedeninin olmadığı, katılan herkesin KAZANDIĞI ve elhamdülillah çok güzel neticelerin ikramı ile sonuçlanan yarışmamıza toplam 107 kişi katıldı. Bu katılanlardan 30 kardeşimiz, belirlenen süre içerisinde külliyatı bitirme onuruna erişmişti. Ve en güzeli de, 30 kişi içerisindeki bir çok kardeşimiz KÜLLİYATI İLK DEFA BİTİRMİŞTİ..
Dereceye giren kardeşlerimizden, 6 KİŞİ RİSALE-İ NUR KÜLLİYATI, 1 KİŞİ KUR’AN-I KERİM, 1 KİŞİ BEDİÜZZAMAN BEŞLEMESİ, 1 KİŞİ BÜYÜK BOY HİZBÜLHAKAİK ve 5 KİŞİ DE ÖZEL TİFTİK SECCADE kazandılar..
Duaya vesile olması için, sıralamayı bir kez daha hatırlayalım inşaallah...
1 - BETÜŞ... (KÜLLİYAT KAZANDI)
2 - GARİBÜZZAMAN... (KÜLLİYAT KAZANDI)
3 - SAMİMAZLUM... (KÜLLİYAT KAZANDI)
4 - MÜNEVVER44... (KÜLLİYAT KAZANDI)
5 - SAHRAGÜLÜ... (KÜLLİYAT KAZANDI)
6 - SEDAHAN... (KÜLLİYAT KAZANDI)
7 - AHYEDNUR YEĞENİ... (4 RENK KUR'ANI KERİM KAZANDI)
8 - ANTİKA... (İSLAM YAŞAR'IN BEDİÜZZAMAN BEŞLEMESİNİ KAZANDI)
9 - NUR44... (TÜRKÇE AÇIKLAMALI BÜYÜK BOY HİZBÜL HAKAİK KAZANDI)
10 - MUSAHHİH... (TİFTİK SECCADE KAZANDI)
11 - NAR-I BEYZA... (TİFTİK SECCADE KAZANDI)
12 - DEZA... (TİFTİK SECCADE KAZANDI)
13 - İLKNUR_... (TİFTİK SECCADE KAZANDI)
14 - KEÇELİMESUT... (TİFTİK SECCADE KAZANDI)
15 - AYŞE
16 - AYŞEGÜL
17 - ASİLNUR
18 - BAŞAK
19 - ESMA
20 - KADİRGÜZEL
21 - M_SAFİTÜRK
22 - NESRİN
23 - NURDAN
24 - NURYOLCUSU
25 - ONUR
26 - RANAGÜL
27 - SEHERYELİ
28 - TUAREG
29 - MİRZA84
30 - YASİN
( Not: ÖDÜL KAZANANLARIN DIŞINDA YARIŞMAYI BİTİREN YARIŞMACILARIMIZ, ALFABETİK SIRAYA GÖRE SIRALANMIŞTIR..)
Yarışmaya katılan ve Külliyatı bitiren bütün üyelerimizi tekrar tebrik ediyor, Rabbimizden; RİSALE-İ NUR ESERLERİNİ ÖMÜRLERİ BOYUNCA OKUYUP, YAŞAYIP, HER İKİ ALEMLERİNİ "NURLANDIRIP" SEVİMLİ BİR KUL OLMAYI İHSAN EYLEMESİNİ diliyoruz.. (AMİN)
Malum, “NURUNALANUR HİZMET PLATFORMU”’nun gayelerinin başında RİSALE-İ NUR ESERLERİNİN DAHA İYİ TANINIP, OKUNMASINA VESİLE OLMAK geliyor.. Hamdolsun ki bu yarışmalar, bu gayeye ulaşmakta, çok güzel hizmete vesile oldu ve gelenekselleşip, çok daha fazla, bu manaya hizmet edecek inşaallah.. Rabbim daim ve muvaffak eylesin..
Bu arada, çok kısa bir süre sonra 3.NCÜ GELENEKSEL RİSALE-İ NUR KÜLLİYAT YARIŞMAMIZ için de duyurularımızı yapmaya başlayacağız.. Onun da buradan müjdesini vermiş olalım.. Biraz daha çekişmeli ve şevkli olması için, bu kez biraz daha farklı bir uygulama bizleri bekliyor.. Bakalım neymiş o uygulama, bekleyip görelim.. :)
“YA RABBİ, bizleri son nefesinde ve daha sonra kıyamete kadar Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye esrar-ı Kur’aniye ile kemal-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.” Amin.
DAHA NİCE "NURLU HİZMETLERE" HEP BİRLİKTE İNŞAALLAH..
Vesselam..
NURUNALANUR SİTE YÖNETİMİ
Barekallah bu hizmetlere. İnşallah yeni yarışmada çok daha güzel neticeler ikram ve ihsan eder rabbimiz. Hep birlikte yarışmayı heyecanla bekliyoruz.
Allahımız bu hizmetleri kabul etsin. Nurunalanuru da nice güzel hizmetlere vesile eylesin Amin
Allah razı olsun .. 3. Yarışmayı heyecanla bekliyoruz..
ÖDÜLLERDE BELİRLENSE..:) GERCİ ÖDÜLÜN EN GÜZELİNİ RUHUMUZ ALIYOR İNŞAALLAH..
Evet abi büyük heyecanla bekliyoruz 3. yarışmayı bu arada yarışma günlerini hatırlattınız bize...
Böyle Güzide bir hizmete vesile Olduğunuz için Mevla razı olsun
Risalaler Ruhlarımıza gıda oluyor
okuyan kardeşlerimiz Hakiki NUR Şakirdi olma duasıyla
3. yarışmayı bende merak ettim açıkcası..........:):):)
Yarışma vesilesi ile külliyatı kısa sayılabilecek sürelerde tamamen okumak nasib oldu hamdolsun..
Geriye dönüp baktığımızda bunun Rabbimin ikramı olduğunu görüyoruz..
Vesile olanlardan Allah razı olsun
Yalnız bu yarışmanın kötü bir yanı var :
BAĞIMLILIK YAPIYOR :-))
Risale-i nurlar yıllardır evimizde olmasına rağmen geçen yarışmada tamamını okumak nasip oldu hemde öyle hızlandım ki son vakitlerde kendime bile inanamadım tabi Allahın izniyle oldu tamamen ilahi bir lütuf oldu bana şükürler olsun...
evet 3.külliyat yarışmasını heyecanla beklemekteyiz bu arada boş durduğumuz sanılmasınn ısınmalara çokkktannn başladıkk...:)
Allahım nekadar güzel şeyler bunlar.Aranızda olduğum için .Rabbime hamd ediyorum.
Allah kabul etsin sevgili kardeşlerim.Rabbim banada nasib etsin inşaallah
...bende de külliyat yarışmasını bekleyenler arasındayım...anlaşılan az kalmış...hani derler ya "dört gözle bekliyorum" tabiki bende...;)
Rabbim razı olsun abicim...
külliyat yarışmasını sabırsızlıkla bekleyenlerden biriside biziz inş :)
programlı,düzenli okumamıza vesile oluyorsunuz Rabbim ebeden razı olsun...
şimdiden heyecan başladı :p
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:13
Allah razı olsun .. 3. Yarışmayı heyecanla bekliyoruz..
ÖDÜLLERDE BELİRLENSE..:) GERCİ ÖDÜLÜN EN GÜZELİNİ RUHUMUZ ALIYOR İNŞAALLAH..
Sen varya sen benim bidenemsin..Yazdığın mesajlarla ruhunun gıdasının aldığının farkındayım zaten...Maşallah benim kardeşime...ilk tanıdığım betüşle bugünkü betüş arasında uzun güzel mesafeler var...Nurlar ışığını gösteriyor....Rabbim okumalarını ve şevkini artırsın...okuduklarınla amel etmeyi nasip etsin inşallah....Seni seviyorum bitanesi.....
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:16
Evet abi büyük heyecanla bekliyoruz 3. yarışmayı bu arada yarışma günlerini hatırlattınız bize...
Sen zaten birinci olarak bizlerin gönlünü fethettin...Muhteşemsiniz..gayretiniz ve samimiyetiniz bizi mutlu ediyor...İnşallah bu üçüncü yarışmalırımızdada önde gideceğinizden eminim...sizlerle yarışmak beni sevindirecek...sizin kadar hızlı olmasamda aynı kulvarda koşmakdan mutlu olacam...rabbim okuduklarımızla amel etmeyi , yaşamayı nasip etsin...Rabbim istikametinizi ve yüreğinizi hiç bozmasın....seni Allah için seviyorum.....:)
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:20
Böyle Güzide bir hizmete vesile Olduğunuz için Mevla razı olsun
Risalaler Ruhlarımıza gıda oluyor
okuyan kardeşlerimiz Hakiki NUR Şakirdi olma duasıyla
3. yarışmayı bende merak ettim açıkcası..........:):):)
Hiç merak etme şurda ne kaldıki üç aylarla birlikde başlarız inşallah...Sen zaten hep nurların içindesin senin yanında koşmak biraz bizi yoracak gibi görünüyor...Samimiyetinle aramızda olman ve dualarınla bize kuvvet verdiğin için Rabbim ebeden razı olsun...şimdiden merak ediyorum grup arkadaşın kim olacak...Nurten seni Allah için çok seviyorum...ablanı dualarında unutma inşallah....
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:24
Yarışma vesilesi ile külliyatı kısa sayılabilecek sürelerde tamamen okumak nasib oldu hamdolsun..
Geriye dönüp baktığımızda bunun Rabbimin ikramı olduğunu görüyoruz..
Vesile olanlardan Allah razı olsun
Yalnız bu yarışmanın kötü bir yanı var :
BAĞIMLILIK YAPIYOR :-))
Sana ne demeli bilemiyorum valla...yürekden kocaman bir maşallah...okudukların yüreğine diline hayatına yansıyor...rabbim nurların neticelerini gösteriyor...
Bizimle olduğun için hamdolsun...seni seviyorum kardeşim...:)
Sen zaten birinci olarak bizlerin gönlünü fethettin...Muhteşemsiniz..gayretiniz ve samimiyetiniz bizi mutlu ediyor...İnşallah bu üçüncü yarışmalırımızdada önde gideceğinizden eminim...sizlerle yarışmak beni sevindirecek...sizin kadar hızlı olmasamda aynı kulvarda koşmakdan mutlu olacam...rabbim okuduklarımızla amel etmeyi , yaşamayı nasip etsin...Rabbim istikametinizi ve yüreğinizi hiç bozmasın....seni Allah için seviyorum.....:)
Maşallah ablacım sabah sabah sizden böyle güzel cümleler işitmek ne kadar güzel bilemezsiniz.Ablam bende seni Allah için seviyorum.Ellerimi ne zaman Rabbime açsam aklıma gelen unutulmayan isimlerdensin ablacım.Demek bana bu ismi unutturmayan Cenab-ı Hakda sizi seviyor ve kullarına sevdiriyor inşallah Nurunalanurun bitane ablası...:)
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:29
Risale-i nurlar yıllardır evimizde olmasına rağmen geçen yarışmada tamamını okumak nasip oldu hemde öyle hızlandım ki son vakitlerde kendime bile inanamadım tabi Allahın izniyle oldu tamamen ilahi bir lütuf oldu bana şükürler olsun...
evet 3.külliyat yarışmasını heyecanla beklemekteyiz bu arada boş durduğumuz sanılmasınn ısınmalara çokkktannn başladıkk...:)
Isınmalarınızı kaç sayfa okudukda görüyoruz efendim...:) samimi isteyince rabbim ikram ediyor...Eminim üçüncü yarışmamızdada ön saflarda koşacağınızdan eminim....Gayretleriniz bizede şevk veriyor...inşallah nice yarışmalarda hep beraber olması duasıyla...İyiki varsınız rabbime binler hamd olsun......
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:43
Allahım nekadar güzel şeyler bunlar.Aranızda olduğum için .Rabbime hamd ediyorum.
Allah kabul etsin sevgili kardeşlerim.Rabbim banada nasib etsin inşaallah
Allah rızası için bir arada olan Allah için birbirlerini seven güzel insanlar arasındasın mekseline...Ve bizde sen aramızda olduğun için hamd ediyoruz...Demekki rabbimin sevdiği bir kulsun ki nurlarla meşgul olan güzel insanların arasındasın..rabbim vesilelerini yaratmış ve seni nurlarla buluşturmuş...inşallah gayretinle ve nurlardan aldığın şevkle önde koşan kardeşlerimizden olacaksın....Seni Allah için seviyoruz iyiki bizimlesin....
Hatice_Sultan
12-05-09, 10:57
...bende de külliyat yarışmasını bekleyenler arasındayım...anlaşılan az kalmış...hani derler ya "dört gözle bekliyorum" tabiki bende...;)
Rabbim razı olsun abicim...
Yarışmayı beklediğin gibi en ön sıralarda koşmanı istiyorum ben...Ankaradanda bi birinci çıksın demi...maşallah okumalarında hızlı...Kimin kardeşi...Sen önde koşarken bende arkandan yetişmeye çalışırım...:) Rabim okuduklarınla amel etmeyi, yaşamayı nasip etsin..inşallah istifadesini göreceksin...Bir gün fatmanın yaptığı sohbetlere gitmenin özlemini çekiyorum bilesin....seni seviyorum canısı... ;)
Hatice_Sultan
12-05-09, 11:09
külliyat yarışmasını sabırsızlıkla bekleyenlerden biriside biziz inş :)
programlı,düzenli okumamıza vesile oluyorsunuz Rabbim ebeden razı olsun...
şimdiden heyecan başladı :p
Siz varya size yetişmek zaten mümkün değil..muhteşem insanlarsınız gayretleriniz ve samimiyetiniz bizleri çok mutlu ediyor...üç kardeş bir arada olurda üçü birden nurlara böyle aşık olur...Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz...şevkiniz ve gayretiniz bizede şevk veriyor...iyiki varsınız..sizi çok seviyorum...bu güzel yolculukda inşallah gene beraberiz...
Hatice_Sultan
12-05-09, 11:14
Maşallah ablacım sabah sabah sizden böyle güzel cümleler işitmek ne kadar güzel bilemezsiniz.Ablam bende seni Allah için seviyorum.Ellerimi ne zaman Rabbime açsam aklıma gelen unutulmayan isimlerdensin ablacım.Demek bana bu ismi unutturmayan Cenab-ı Hakda sizi seviyor ve kullarına sevdiriyor inşallah Nurunalanurun bitane ablası...:)
Ne diyeyim ben sana sabah sabah çok duygulandırdın beni...Rabbim ebeden razı olsun...razı olduklarıyla ve sevdikleriyle haşreylesin.... biliyorum dualarınızda olduğumu rabbim hissettiriyor zaten ama böylede ifade edince duygulanıyor insan...Ben hep derim iyiki varsınız , siz benim nurunalanur ailemsiniz...ne zaman kendimi yanlız hissetsem, hüzünlensem, yanlız değilimki önce rabbim sonra benim için dua eden nurunalanur kardeşlerim ailem var derim...ruhumu sukunete kavuştururum...ebeddede beraber olma duasıyla rabbime emanetsiniz......
Hiç merak etme şurda ne kaldıki üç aylarla birlikde başlarız inşallah...Sen zaten hep nurların içindesin senin yanında koşmak biraz bizi yoracak gibi görünüyor...Samimiyetinle aramızda olman ve dualarınla bize kuvvet verdiğin için Rabbim ebeden razı olsun...şimdiden merak ediyorum grup arkadaşın kim olacak...Nurten seni Allah için çok seviyorum...ablanı dualarında unutma inşallah....
CANIM ABLACIM BENDE SENİ ALLAH İÇİN SEVİYORUM.iltifat etmissin hüsn-ü zannına layık etsin ALLAHIM:)ŞUNU söyliyim ANKARA YA gelince bu sefer süpriz yapacam:)
DUAMDAsın ...................Nurunalanur üyeleri bir harika EEEEEE nede olmasa NUR farkı NUR külliyatını okuyanların yaşayışlarıda ,kelimeleride başka güzel oluyor:)
Siz varya size yetişmek zaten mümkün değil..muhteşem insanlarsınız gayretleriniz ve samimiyetiniz bizleri çok mutlu ediyor...üç kardeş bir arada olurda üçü birden nurlara böyle aşık olur...Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz...şevkiniz ve gayretiniz bizede şevk veriyor...iyiki varsınız..sizi çok seviyorum...bu güzel yolculukda inşallah gene beraberiz...
Canım ablam Rabbim sizlerden ebeden razı olsun inşaallah...
Bu aşkı sizler bize aşıladınız... bizde sizi çoook seviyoruz....:) evet abla durmak yok yola devam inş..;)
[ı]sen varya sen benim bidenemsin..yazdığın mesajlarla ruhunun gıdasının aldığının farkındayım zaten...maşallah benim kardeşime...ilk tanıdığım betüşle bugünkü betüş arasında uzun güzel mesafeler var...nurlar ışığını gösteriyor....rabbim okumalarını ve şevkini artırsın...okuduklarınla amel etmeyi nasip etsin inşallah....seni seviyorum bitanesi.....
[/ı]
Allah razı olsun sultanım..
Yine tatlı ve çekişmeli bir rekabetin ayak seslerini şimdiden duyar gibi oluyorum :)
Hadi bakalım..Hayırlısı olsun İnşaallah..
Heyacan ile bekliyoruz İnşaallah..;)
Isınmalarınızı kaç sayfa okudukda görüyoruz efendim...:) samimi isteyince rabbim ikram ediyor...Eminim üçüncü yarışmamızdada ön saflarda koşacağınızdan eminim....Gayretleriniz bizede şevk veriyor...inşallah nice yarışmalarda hep beraber olması duasıyla...İyiki varsınız rabbime binler hamd olsun......
Allah razı olsun ablacım sayfayı açınca ablamın bugün ne kadar duygulu olduğunu hemen farkettim...Nurlar insanı ipek gibi hassaslaştırıyor şahit olduğum kadarıyla...
Tüm dileğim Nurları hakkıyla okuyup idrak edip yaşayabilmek ve anlatabilmek hem halen hem lisanen.Rabbim ikram eylesin inşaallah...
Seni Allah için çokk seviyoruz ablacım iyiki varsın iyiki NURUNALANUR'un SULTANISIN...
Yarışmayı beklediğin gibi en ön sıralarda koşmanı istiyorum ben...Ankaradanda bi birinci çıksın demi...maşallah okumalarında hızlı...Kimin kardeşi...Sen önde koşarken bende arkandan yetişmeye çalışırım...:) Rabim okuduklarınla amel etmeyi, yaşamayı nasip etsin..inşallah istifadesini göreceksin...Bir gün fatmanın yaptığı sohbetlere gitmenin özlemini çekiyorum bilesin....seni seviyorum canısı... ;)
Canım ablacım ilgi ve alakanızdan dolayı tşk ediyorum...bende seni çok seviyorum ablacım...sizleri tanıyalı tüm samimiyetimle söylüyorum hayatımda bir dönüm noktası oldu nurlarla tanışmam, manevi dünyam, sorunlarımın çözümü ,tüm kardeşlerimle diyaloğum,sevgi,destek,birlik - beraberlik daha ne desem bilmem...bu arada çok içten ve samimisiniz...;)
MaaşAllah ağzınıza sağlık...Yapılan duanıza amin diyorum inşAllah...aslında bugün söylediklerinize gerçekten çok ihtiyacım vardı...Külliyat Yarışması'nı sabırsızlıkla bekliyordum çok heyecanlıyım...
...size bişey sölicem ama aramızda kalsın...Yarışmayı birincilikle bitirmeyi düşünüyorum inşAllah...iyi olur dimi...:DEvde konu açıldığında sölerim 1.olucam diye...inşAllah...Rabbim razı olsun.şimdiden katılacak kardeşlerime başarılar ve bol istifadeler diliyorum.
risalei nur külliyatını bitirdim rabbim hepimizi muvaffak etsin yaşanmızıda geçirmemizi tafsiye etsin bende yarışma oluursa katılmak istiyorum bilginize tubanur yıldırım bursadan
risalei nur külliyatını bitirdim rabbim hepimizi muvaffak etsin yaşanmızıda geçirmemizi tafsiye etsin bende yarışma oluursa katılmak istiyorum bilginize tubanur yıldırım bursadan
Maşallah Allah kabul etsin.Külliyat yarışmamız inşallah üç aylar ile birlikte başlayacak Allah'ın izni ile...
Bu arada aramıza hoş geldiniz Tubanur kardeşim...
Çok faydalı gerçekten kaybedenin olmadığı imana yönelik bir yarışma. Bütün kalbimle destekliyorum ve inşALLAH bende katılıcam. :)
Çok faydalı gerçekten kaybedenin olmadığı imana yönelik bir yarışma. Bütün kalbimle destekliyorum
KESiNLiKLE KATILIORUM..
:( Ama ben burda yokuum:(
Haberim olsaydi Nurunalanur`un bu feyizli Nurundan kacIrmazdIm ama..
Bundan sonra olursam hayatta, hep varIm insaallah:)
RaBbim okunanlarIn hepsini kabul etsin insaallah..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.