PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İyiki varsın Dostum...

Hatice_Sultan
12-05-09, 15:01
dosttum...
insan bazen üşüdüğünü hisseder, yapayalnız oluverir bir anda, tüm ömre değişesi gelir dost bir gülümseyişi...
gecenin içinden, taa uzaklardan gelen bir alo, pembeye boyar karamsarlıkları... dostum; iyi ki varsın derken kıpır kıpır olduğunu hissedersin, hüzne meyilli tomurcuklar içinde çiçekler açmıştır.
hayat anlamsız, güller solgun olduğunda soyut bir dünyaya merhaba dersin, her sabah bir dost çıkagelir onda durulursun, meskun olur, çağlayan ırmaklar gibi coşar gönül...
o ne güzel duygudur, birinin kocaman duasında minikte olsa insanın adının geçmesi, dostlarım var biliyorum hep durulduğum, kötü bir şey olduğunda yüreğimden durulduğum, dualarımın başında başımın tacında dostlarım var... biliyorum

dostum sen varsın diye yeşil ça ağacı, sen varsın diye özlemlerin ayrı bir tadı var. sen hep aklımdasın dostum...

İYİ Kİ VARSIN DOSTUM VE HEP DUALARIMDASIN...

Kaderi_m
12-05-09, 16:56
Rabbim razı olsun ablacım yüreğinize sağlık....sizde bizim duamızda oldunuz/olacaksınız inşAllah...

keçeli
12-05-09, 18:14
Allah razı olsun...

ayser
19-05-09, 04:10
Allah razı olsun

SELAM
05-05-11, 23:23
ALLAH RAZI OLSUN ....

SELAM
08-07-11, 22:24
sana ulaşmak uzaksa bile iyiki varsın....

deza
09-07-11, 00:44

Bunu söyleyebiliyorsak bir insan için ne mutlu bize.

Allah cc. razı olsun ablam. Güzel yüreğine sağlık

Nesrin
22-02-12, 20:18
gecenin içinden, taa uzaklardan gelen bir alo, pembeye boyar karamsarlıkları... dostum; iyi ki varsın derken kıpır kıpır olduğunu hissedersin, hüzne meyilli tomurcuklar içinde çiçekler açmıştır.

o ne güzel duygudur, birinin kocaman duasında minikte olsa insanın adının geçmesi, dostlarım var biliyorum hep durulduğum, kötü bir şey olduğunda yüreğimden durulduğum, dualarımın başında başımın tacında dostlarım var... biliyorum

sen hep aklımdasın dostum...

Kalemine yüreğine sağlık ablacım.. Hep dost kalabilmek duasıyla.. :)