Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizi kaç kişiye yaydınız ?
Nurunalanur bir hizmet sitesi olduğundan onu 1 kişiye bile yayarsanız çok sevap kazanırsınız.
Ben Aydın abimin (tuareg) vesilesi ile geldim.Benden sonra,sahragulu,serihan,turkuaz ve serra (diğer sitede kaldılar net ortamında değiller)..........damladık nasibimizce Urfalılar olarak..
Maşaallah ablama.Sİzin gibi ehl-i hizmet ablalarımı görünce çok şevke geliyorum... Allah hizmetinizi daim etsin.İnşaallah.
Maşaallah ablama.Sİzin gibi ehl-i hizmet ablalarımı görünce çok şevke geliyorum... Allah hizmetinizi daim etsin.İnşaallah.
Allah razı olsun keçeli kardeşim...
Nasıl ki sohbetlere gittiğimde yolda gördüğüm tanıdıkları davet ederim..
Aynen öylede..Alışveriş yaparken veya esnaf ziyaretlerinde İnterneti ve bilgisayarı olanları siztemiz ile ilgili bilgilendirmeye gayret gösteriyorum İnşaallah..
Hatice_Sultan
14-05-09, 17:47
Bende herkese söylemeye çalışıyorum...İşyerimde misafirlerime oda üyelerine hep anlatıyorum..müsait olduğunda alış veriş yaptığım mağzalarda sitemizi anlatmaya çalıştığım gibi küçük kitapçıklarımızdanda hediye ediyorum....
Anket için teşekkür ederim keçeli....
Asıl ben size teşekkür ederim.Ben de sınıfta öğle arasında anlatmaya çalışıyorum arkadaşlarıma Elhamdülillah.Serviste dönerli ders yapıyoruz.Çok güzel hizmetler Elhamdülillah.
Bu bizim hizmetimiz Onun için ne kadar kişiye söylersek hepimizde bundan hissedar olacağızdır... Mevlam muvaffakiyetler ihsan eylesin Hizmetlerimizi daimi eylesin inşaallah....
allah bu siteyi yapıp tebli ile uğraşanlardan razı olsun
Evet ya çok güzel bir site.İnsana hizmet şevki veriyor.Ben bi 2- 3 gün takıldım sonra bağımlılık yaptı.:)
elimden geldiğince arkadaşlarıma anlatmaya onlara tanıtmaya çalışıyorum..hiçbişey yapamasanızda girin bi bakın diyorum..ee girende benim gibi çıkmak nedir bilmiyor..:D:D:Dgeldik dahada bir yere gitmeyiz gayrı..:D:D
EN BÜYÜK YAYIMI KENDİME YUAPTIM..........BENIM GİBİ AVAM EN BÜYÜK KAZANÇTIR
2 KİŞYİ ÜYE YAPTIM YAPTIĞIM KİŞİDE 2 KİŞİ DAHA YAPTI İNŞ SAYISI GİTTİKÇE ARTAR BU GİDİŞLE MÜPTELASI OLDUM SİTENİN ONSUZ YAPAMIYORUM.
BEN AHRİMAN VE GÜLNİHALE SÖYLEDİM SAĞOLSUN GELDİLER...İNŞALLAH DAHA FAZLA KİŞİYE YAYACAĞIM...AMA BAZILARI İSTİYORLAR FAKAT BİLGİSAYARLARI YOK....
Sitemizi ne kadar çok kişiye tanıtırsak o kadar Nurunalanur olur inşaallah.. :)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.