Orijinalini görmek için tıklayınız : ben geldim
Canın en çok ne için sıkılıyorsa DAVAM diyebileceğin şeyin ne olduğunu daha iyi anlarsın.bu benim ilk paylaşımımdı hayırlı olur inşaallah
Maşallah Hoşgeldiniz kardeşim.
Üyeliğiniz hayırlı olsun.:)
Hoşgeldiniz...:)
üyeliğiniz hayırlı uğurlu daim olsun
hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
Canın en çok ne için sıkılıyorsa DAVAM diyebileceğin şeyin ne olduğunu daha iyi anlarsın.bu benim ilk paylaşımımdı hayırlı olur inşaallah
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs358.snc3/29505_1420999318394_1035011568_1206857_5759992_n.j pg
inşALLAH devamını bekleriz...
Hoşgeldiniz ENES...üyeliğiniz hayırlı olsun.
Güzel bir girişti..
Aramıza HOŞGELDİNİZ.. :) Üyeliğiniz HAYIRLI OLSUN..
En güzel ve istifadeli paylaşımlarda buluşmak ümidi ile..
Hatice_Sultan
29-12-10, 11:14
Aramıza hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
Aramıza hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
hoşgeldiniz...hayırlı uğurlu olsun...
hoşgeldiniz kardeşim..hayırlı olsun üyeliğiniz...
hoşgelginiz kardeşim RABBİMistifadeli hizmetler nasip etsin.
ibrahim desuki hazretleri ne allahın sevdiği kişiler sorulduğunda şu cevabı verdi.allah şukimseleri sever. iffetli ve kalbi temiz olanı ,elini fenalıktan çekeni, dilini gıybetten çekeni, iyilik, ikram ve ihsana koşanı, daima allahı hatırlayanı, affetmeyi seveni" siz size yapılan hataları affedebiliyor musunuz? ben affedemiyorumda
Hoş geldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve istifadeli olması duasıyla vesselam.... :)
Affedin kardeşim affedin cok zor olsada affedin çünki insana anlatılmacak derecede huzur veriyor çünki Allah c.c icin affediyosun ,sende affet alemin nurlansın.
selamun aleyküm ben yeni üye değilim ama bayadır bazı nedenlerden dolayı siteye giremiyordum.özlemişim bide yarışmanın uzatılması hem sevindirdi hemde üzüldüm.dört kitabım kalmıstı ama devam edememiştim.hayırlısı rabbim devam eden tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.insaAllah yine beraberiz kardeşlerim.vesselam
tevafuk benim de dört kitabım var ama her şeyin hayırlısı bu sitede olmak da güzel iyiki varsınız kardeşlerim
Hoş gelmişsiniz :) hayırlı olsun üyeliğiniz..
hayrünnisa
03-01-11, 13:54
Hoşgeldiniz ailemize...
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.