Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali İhsan Tola Ağabey Hakk'ın Rahmetine kavuştu...
nuryolcusu
13-05-09, 20:45
Ali İhsan Tola Ağabey Hakk'ın Rahmetine kavuştu...
Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerinden Ali İhsan Tola ağabey bu sabah (13 Mayıs) Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Ağabeyimizin cenazesi, yarın (14 Mayıs 2009 Perşembe) Senirkent Pazar camiinde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir. ( اِنَّا ِللهِ وَاِنَّاۤ اِلَيْهِ رَاجِعُونَ )
Ben ilk Bu ismi sevgili üstadın ''yeni gelenn, takılma devam et ''cümleleri ile tanıdım.Onun devam edişi benimde anlamadığım halde devam edişime vesiledir...
ALLAH C.C RAHMET EYLESİN SEVGİLİ ABİMİZE....
Allah rahmet eylesin....kabri nur olsun inşl
Allah rahmet eylesin....Kabri nur olsun inşallah abimizin...
Mevlam rahmetini yar kabrini nur mekanını cennet eylesin.. Bizleride şefaatlerine nail eylesin.. Amin....
inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Ebedi aleme göç eden bir nur talebesi daha; rabbim rahmetiyle muamelede bulunsun inşaallah...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah
Hatice_Sultan
14-05-09, 06:54
inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Ebedi aleme göç eden bir nur talebesi daha; rabbim rahmetiyle muamelede bulunsun inşaallah...
Binler Amin inşallah....
bamteli1970
14-05-09, 08:25
hazretı ustadın talebesı olan agabeyımızı kaybettıgımızı sabah gazeteden ogrendım allah rahmet eylesım makamını cennet kabrını pır nur eylesın ınsallah ahırette bızlere sefaatcı olur belkı bız kıymetlı bır buyugumuzu kaybetmenın uzuntusunu yasıyoruz ama esasen bır hak dostu dostuna kavustu asukun masukla bulusması gıbı keske bızlerde kıymetlı buyugumuz gıbı omrumuzu ıman ve kuran hızmetıyle dolu dolu gecırıp rabbımızın huzuruna oyle varmayı nasıp eder ınsallah rabbım hak davanın temsılcılerı hak dostlarının ılmınden feyzınden duasından mahrum bırakmasın amın
Rabbim rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşAllah...
inna lillahi ve inna ileyhi raciun... allah rahmet eylesin...
kabri nur olsun inş...
[sıze=5]( اِنَّا ِللهِ وَاِنَّاۤ اِلَيْهِ رَاجِعُونَ )[/sıze]
rabbim rahmeti ile muamele etsin salihler ve şehitlerle haşretsin inşaallah...amin ..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.