PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ey Kendim! Kendine gel.

ulviye
30-01-11, 14:09
Bilmiyorum beni dinler misin ama sana birkaç şey söylemek istiyorum.

Allah yeni kapılar açtı yeni yeni insanlar yeni yeni kitaplar yeni yeni kavramlarla tanıştın. Ne büyük bir heyecandı senin için. Sanki dünyaya tekrar gelmiş gibiydin

Birdenbire kendini dünyanın en şanslı en kısmetli kişisi sandın. Dedin ki kendi kendine bunları neden başkaları da bilmiyor

Sonra etrafındakilere bakışın değişti. Yahu dedin bu insanların hali ne olacak? Bir silkelenseler de kendilerine gelseler

Sonra kimseyi beğenmez oldun. Ne bu avam tavırlar hiç mi tefekkür etmezsiniz dedin.
Evet evet Bunları dedin Üstelik sadece bir iki sayfa bir şeyler okudun da “oldum” sandın “Piştim” sandın. Uzaktaki mum alevini gözüne kestirdin diye “yanmış” mı oldun a saf “benim”
Altında çelimsiz merkep varken sanki son model mercedese binermiş gibi milletin faytonuna laf ettin!

Ne büyük “zan” altındaki merkebi mercedes zannetmek.

Ey Kendim! Kendine gel.

Farzlar halâ farz Sünnetler halâ sünnet Bu okuduğun bir iki sayfa senin bunlara daha sıkı yapışmana vesile olmuyorsa orada dur İşte asıl tefekkürü orada yap Görelim bakalım tefekkür nasıl olurmuş

Ey Kendim! Dediğim gibi kendine gel Yoksa ben getirmesini bilirim.

alıntı

sahragulu
30-01-11, 14:25
Nefis son nefese kadar bizi hep oldun yandın diye kandırmaya devam edecek..İnşaallah okuduğumuz Nurlarımız bizi kendi kendimize getirip nefsimizin sözüne kulak vermemize müsade etmeyip Vuslat-ı Rahman için kulluğa devam diyecek Allahın izniyle...
Allah razı olsun kardeşim..

cuppulino
30-01-11, 15:24

EfSuN
30-01-11, 15:33
Allah(c.c) razı olsun kardeşim..

serihan
30-01-11, 18:51
yüreğine sağlık kardeşim ..

melek_
30-01-11, 21:46
çok güzel paylaşım

Mutella
30-01-11, 22:55
Maşaallah ..harika insanı kendine getirecek bir yazı

Teşekkürler ablam..;)

ulviye
30-01-11, 23:19
Maşaallah ..harika insanı kendine getirecek bir yazı

Teşekkürler ablam..;)

Allah razı olsun ablacm..beğenmenize sevindim...:)

nurumezgi
30-01-11, 23:25
Allah razı olsun cok güzelmiş

ulviye
05-02-11, 13:52
Nefis son nefese kadar bizi hep oldun yandın diye kandırmaya devam edecek..İnşaallah okuduğumuz Nurlarımız bizi kendi kendimize getirip nefsimizin sözüne kulak vermemize müsade etmeyip Vuslat-ı Rahman için kulluğa devam diyecek Allahın izniyle...

cümlemizden inşaAllah ablacm..

ayser
24-02-11, 03:04
Allah razı olsun kardeşim

ulviye
06-12-11, 12:08
Allah razı olsun kardeşim

AMİN ECMAİN İNŞAALLAH..

Nesrin
12-03-12, 23:04
Allah razı olsun Ulviyecim..