PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Yetkilisi Üyeyi Davet Eder....

ulviye
05-02-11, 13:08
http://s3.rimg.info/810d28dc0e3193596df6b4fa1260ce1c.gif
gel diyorum sana mübarek gel işte bizim foruma

.....
........
...........

http://img148.imageshack.us/img148/3387/fa45559f5c312bc0c6bba1ewe3.gif

tamam tamam ağlama,bir daha yapmam ama sende lafdan anlasan gel dedik sana gel işte...

Mutella
05-02-11, 13:11
Ulviye sakın örnek alma hemii...:D:D

ulviye
05-02-11, 13:30
Ulviye sakın örnek alma hemii...:D:D

deneyeyim diyorum abla yaa...belki işe yarar...:D:D

asilNUR
05-02-11, 13:47
:) MAŞAALLAH KARDEŞİM.. BU NE SADAKAT?.. "İSTERSE GELMESİN" DİYORSUNUZ... :)

melek_
05-02-11, 15:01
korktum ben şimcık

keçeli
05-02-11, 15:02
Selamun aleyküm. (BU forumu anlayamadım, izah eder misiniz? )

asilNUR
05-02-11, 16:48
Selamun aleyküm. (BU forumu anlayamadım, izah eder misiniz? )

Aleyküm selam keçeli kardeşim.. Sen zeki bir çocuksun, anlamış olman lazım aslında.. Ama maden izah istiyorsun..

Bu resim; BİR SİTEYE ÜYE DAVET ETMENİN "ESPRİLİ" BİR YAKLAŞIM İLE ANLATIMI... HERHANGİ BİR FORUM'A DEĞİL YANİ... anlatabildim mi? ;)

ulviye
05-02-11, 17:15
korktum ben şimcık

korkmayın kardeşim:):)biz tatlı dili tercih ediyoruz..değil mi abilerim ablalarım:D:D

ulviye
05-02-11, 17:17
Aleyküm selam keçeli kardeşim.. Sen zeki bir çocuksun, anlamış olman lazım aslında.. Ama maden izah istiyorsun..

Bu resim; BİR SİTEYE ÜYE DAVET ETMENİN "ESPRİLİ" BİR YAKLAŞIM İLE ANLATIMI... HERHANGİ BİR FORUM'A DEĞİL YANİ... anlatabildim mi? ;)

asilNUR abim güzel cevap yazmış..Allah razı olsun abi...amacımız biraz eğlenmek..hep birlikte gülüp eğlenelim...başka niyetimiz yok keçelimesut kardeşim...teşekkürler..

ulviye
05-02-11, 17:20
:) MAŞAALLAH KARDEŞİM.. BU NE SADAKAT?.. "İSTERSE GELMESİN" DİYORSUNUZ... :)

aynen öyle abi..bizim bulduğumuz huzuru onlarda bulsunlar istiyoruz yani:)
beni tanırsınız...yoksa hiç böyle birşey yaparmıyım ben..:D:D

kepez
05-02-11, 18:14
Mübarek diyor ama kendisi PEK MÜBAREK MAŞAALLAH.:)

Ama insan hani bildiği ve zevk ettiği şeylerden kardeşinin ardadaş ve yoldaşlarınında bilmesini ve zevk etmesini arzularya, kendisine o cihetten ortak olmak ile lezzeti ve hayreti artsın die ve ''onları sevdiği için o güzellikleri yaşasınlar die''.(GENELDE BİZDE RİSALE-İ NUR OKURKEN O HİSSİ YAŞARIZYA KEŞKE BÜTÜN DÜNYA OKUSA BİLSE BU HAKİKATLERİ DİYE)

İşte buda öle bir şey olsa gerek bu sitede NURUNALANUR da paylaşıldığına göre. NURUNALANUR işte DAHA NE OLSUN.?

İŞTE ''insan sevdiğini yerden yere vururmuş'' sözüne de masadak olmuş bu paylaşım.. :)