Hatice_Sultan
15-05-09, 23:33
Çölleşen Ruhumun Bağrından Fışkırıp Avuçlarımda biriken Masum Damlacıklarım...Ey Benliğimi Kirlerinden Arındıran Pınarlarım...Gözyaşlarım...Sizi Bana En İyi Ne Anlatır?
Yaşadığım Sokaklara Yabancılaşan Aynadaki Yüzüm mü?
Bütün Beklentilerimin İçinde Yer Edinen Sınırsız Korkularım ve Sonsuz Ümidim mi?
Kayıp Adreslerde Sahiplerini Bulamadan Geriye Dönen Pulsuz Mektuplarım mı?
Nisanı Yağmurlarını Bekleyen Susuz Kalmış Hazanım mı?
Güneşe Gökkuşağının El Değmemiş Dallarından Rengârenk Elbiseler Giydiren Vakitsiz Bulutlarım mı?
Hiçbir Zaman Acımı Hissettiremediğim Veda Sözcüklerimi?
Geceyi Derin Uykusundan Aniden Uyandıran Ölüm Suskunluğumu?
Ölümün Hep Unutulduğu bir Yaşama Uğraşımı?
Ey Vakitsiz Sıkıntılarıma Derman Olan Göz Pınarlarım...Sahi Rahatlatır Mısınız?
Yoksa Yaşama Hüzünden ve Gamdan Yeni Kaleler mi Kurarsınız?
Beni Kimseler Anlatmasın...Beni...Züleyha’nın Zindanındaki...Yusuf Anlatsın...Leyla’nın Çöllerindeki...Mecnun Anlatsın...Şirin’in Dağlarındaki...Ferhat Anlatsın...Aslı’nın Yüreğindeki...Kerem Anlatsın,
Beni Kimseler Anlatmasın...Beni Gözyaşlarını Yüreğinde Biriktiren...Hüzün Anlatsın...Yaprakları Sararmış...Hazan Anlatsın...Karanlıkları Örten...Güneş Anlatsın,
Beni Kimseler Anlatmasın...Sessizliğin İçinde Saklı...Sesler...Anlatsın...Acılarla Ağırlaşan...Hayat Anlatsın...Yenilgilere Alışmış...Kalbim Anlatsın...
Beni Kimseler Anlatmasın...Martılara Hasret...Deniz Anlatsın...Baharına Hasret...Çiçek Anltasın...Ölümüne Hasret...Hayat Anlatsın,
Ey Rabbim! Gözyaşlarımda Umutlarımı Büyüten Kalbimin Tek Sahibi...Aklımızı Koru...Izdıraplarımızı Hafiflet...Ellerimizden Tut...Düşüncelerimizi Anlamlı Kıl...Amin.
alıntı
Yaşadığım Sokaklara Yabancılaşan Aynadaki Yüzüm mü?
Bütün Beklentilerimin İçinde Yer Edinen Sınırsız Korkularım ve Sonsuz Ümidim mi?
Kayıp Adreslerde Sahiplerini Bulamadan Geriye Dönen Pulsuz Mektuplarım mı?
Nisanı Yağmurlarını Bekleyen Susuz Kalmış Hazanım mı?
Güneşe Gökkuşağının El Değmemiş Dallarından Rengârenk Elbiseler Giydiren Vakitsiz Bulutlarım mı?
Hiçbir Zaman Acımı Hissettiremediğim Veda Sözcüklerimi?
Geceyi Derin Uykusundan Aniden Uyandıran Ölüm Suskunluğumu?
Ölümün Hep Unutulduğu bir Yaşama Uğraşımı?
Ey Vakitsiz Sıkıntılarıma Derman Olan Göz Pınarlarım...Sahi Rahatlatır Mısınız?
Yoksa Yaşama Hüzünden ve Gamdan Yeni Kaleler mi Kurarsınız?
Beni Kimseler Anlatmasın...Beni...Züleyha’nın Zindanındaki...Yusuf Anlatsın...Leyla’nın Çöllerindeki...Mecnun Anlatsın...Şirin’in Dağlarındaki...Ferhat Anlatsın...Aslı’nın Yüreğindeki...Kerem Anlatsın,
Beni Kimseler Anlatmasın...Beni Gözyaşlarını Yüreğinde Biriktiren...Hüzün Anlatsın...Yaprakları Sararmış...Hazan Anlatsın...Karanlıkları Örten...Güneş Anlatsın,
Beni Kimseler Anlatmasın...Sessizliğin İçinde Saklı...Sesler...Anlatsın...Acılarla Ağırlaşan...Hayat Anlatsın...Yenilgilere Alışmış...Kalbim Anlatsın...
Beni Kimseler Anlatmasın...Martılara Hasret...Deniz Anlatsın...Baharına Hasret...Çiçek Anltasın...Ölümüne Hasret...Hayat Anlatsın,
Ey Rabbim! Gözyaşlarımda Umutlarımı Büyüten Kalbimin Tek Sahibi...Aklımızı Koru...Izdıraplarımızı Hafiflet...Ellerimizden Tut...Düşüncelerimizi Anlamlı Kıl...Amin.
alıntı