PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Üstadım,

Mutella
24-02-11, 12:06
Sevgili Üstadım,

Bu hal karşısında kendimi düşünüyorum. Ve bir de, peşinde koştuğum bu kudsî hizmete bakıyorum. Cenâb-ı Hakkın lütf-u ihsanlarına hamd eder ve şükrederken, bir kardeşimizin dediği gibi, ben de kendime diyorum ki:

Evet Hüsrev, iyi olan sen değilsin. Takip ettiğin yol iyidir, güzeldir, parlaktır. Ondan daha güzel ve ondan daha parlak ve onlardan daha nurlu, hiçbirşey olamaz diyorum.

Sevgili Üstadım, size medyunuz, risalelere medyunuz. Bizi size ve risalelere ulaştıran Cenâb-ı Hakka medyun ve müteşekkiriz ve hâmidiz.

Ahmed Hüsrev

guzelhan
24-02-11, 22:56
Allah cc razı olsun

kepez
25-02-11, 15:17
Evet ........, iyi olan sen değilsin. Takip ettiğin yol iyidir, güzeldir, parlaktır. Ondan daha güzel ve ondan daha parlak ve onlardan daha nurlu, hiçbirşey olamaz diyorum.

Sevgili Üstadım, size medyunuz, risalelere medyunuz. Bizi size ve risalelere ulaştıran Cenâb-ı Hakka medyun ve müteşekkiriz ve hâmidiz.

Ahmed Hüsrev

MEDYUNUZ!.

Allah razı olsun ablam..

serihan
26-02-11, 00:20
Allah razı olsun kardeşim..

ayser
28-02-11, 04:18
Allah razı olsun kardeşim

Mutella
28-02-11, 13:44
Cümleten olsun inşaallah...

sedahan
13-01-12, 12:38

ALLAH RAZI OLSUN ABLAM.

hizmet
13-01-12, 14:50
Evet Hüsrev, iyi olan sen değilsin. Takip ettiğin yol iyidir, güzeldir, parlaktır. Ondan daha güzel ve ondan daha parlak ve onlardan daha nurlu, hiçbirşey olamaz diyorum.

kendilerini sıfırlamış insanların ruh halidir bu..mevla bizleride bu düsturdan biran bile ayırmasın..

ayşegül
13-01-12, 16:17
ALLAH RAZI OLSUN MUTEALLA ABLA....

Nesrin
13-01-12, 16:38
Amin..Allah razı olsun ablacım..