Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben geldim. Hadi bana 'hoşgeldin' deyin. :)
Selamünaleyküm. Aslında önceden bildigm bir siteydi. Belli bir zaman takip ardından üye oldum. 1 kaç ay önce.
İhtiyaç duyduklarımı burda buldugum için katıldım. Allah hepinizdn böyle bir site ve ortam yaptıgnz için razı olur inşllh. Bundan sonra bende sitedym inşllh.:)
Hoşgeldinizz...:)
üyeliğiniz hayırlı olsun
hem size hem sitemize....
HOŞBULDUM :)) Siteye girmeden önce sıcak bir ortam oldugunu düşünüyordum. Şuan hissediyorum :) Allah razı olsun.
hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
Ve Aleyküm selam kardeşim.. HOŞGELDİNİZ.. Üyeliğiniz hayırlı olsun.. :)
Vesselam..
Aleykümselam kardeşim hoşgelmişsiniz.Üyeliğiniz hayırlı ve daimi olması duasıyla vesselam...:)
nickimyokbenim
25-04-11, 10:46
hoşgeldin..
NURUNALANUR'umuza HOŞGELDİNİZ.
Üyeliğiniz hayırlı ve bol istifadeli olsun inşaallah..
Ve Aleyküm Selam kardeşim hoşgeldin :)
üyeliğin hayırlı olsun inşAllah...
Kardeşim sitemize hoşgeldin Allah hayırlı etsin dilerim hep böyle memnun kalırsın.
herkestn Allah razı olsun. inşallah sizlerde benden memnun kalrsınız :)
Hoşgeldin kardeşlik aramıza...Hayırlı olsun üyeliğiniz inşAllah..
nickimyokbenim
27-04-11, 22:44
hoş geldin
benim girdiklerim neden "düzenleniyor"?
anlamadım?
ne hakla mesajım düzeltiliyor yani?
Hatice_Sultan
28-04-11, 10:50
Ve Aleyküm selam kardeşim.. HOŞGELDİNİZ.. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
HOŞ GELDİNİZ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ
nickimyokbenim
28-04-11, 22:26
hoş geldin cigerim
hoş geldin cigerim
Kardeşim hoşgeldiniz bölümüne sadece bir defa yazılır ve usluplu bir biçimde hoşgeldiniz denir..(Hoşgeldiniz dediğiniz kişiyi tanısanız bile ciğerim bebeğim gibi ifadeler kullanılmaz kardeşim inşaallah anlatabilmişimdir)
hoş geldin
benim girdiklerim neden "düzenleniyor"?
anlamadım?
ne hakla mesajım düzeltiliyor yani?
üye rahatsızlık duyuyorsa yazdıklarınızdan bu kim olursa olsun düzeltirim kardeşim
nickimyokbenim
28-04-11, 22:40
Kardeşim hoşgeldiniz bölümüne sadece bir defa yazılır ve usluplu bir biçimde hoşgeldiniz denir..(Hoşgeldiniz dediğiniz kişiyi tanısanız bile ciğerim bebeğim gibi ifadeler kullanılmaz kardeşim inşaallah anlatabilmişimdir)
niye? samimiyet, sıcaklık ne zamandan beri üslupsuzluk olmuş? Valla kusura kalmayın bizim oralarda ele, yabana bile "kardaş" denir. İnsana güveni temsil eder en başta... Düzeltip durmayın girdiklerimi. Asıl üslupsuzluk budur. Ağız tadıyla muhabbete izin vermiyorsunuz.
nickimyokbenim
28-04-11, 22:41
üye rahatsızlık duyuyorsa yazdıklarınızdan bu kim olursa olsun düzeltirim kardeşim
Üye rahatsızlık duyuyorsa mesaj atar. Neden atmamış? Daha yeni gelmiş üye, gelir gelmez moderasyona mı gitmiş yani "bu arkadaş beni böyle böyle karşılamış, çok irrite oldum ayyy" diye?
niye? samimiyet, sıcaklık ne zamandan beri üslupsuzluk olmuş? Valla kusura kalmayın bizim oralarda ele, yabana bile "kardaş" denir. İnsana güveni temsil eder en başta... Düzeltip durmayın girdiklerimi. Asıl üslupsuzluk budur. Ağız tadıyla muhabbete izin vermiyorsunuz.
Kişi bundan rahatsızlık duyduğunu bizlere ifade ediyorsa demekki bu muhabbet kıvamına erişememiş bir samimiyet olduğunu gösteriyor kardeş.Bizler Allahın izniyle konuşmasınıda biliriz muhabbet etmesinide yeterki muhatab olduğumuz kardeş muhabbet sınırlarını aşmasın...
bak ne güzel demişsin ele yabana bile kardaş deriz diye
bizim buralardada kardaş denir de
kardeşim siteye yeni girmiş bir üyeye canımın içi de denmez yani...
lütfen biraz daha dikkat edelim...
nickimyokbenim
28-04-11, 22:51
Kişi bundan rahatsızlık duyduğunu bizlere ifade ediyorsa demekki bu muhabbet kıvamına erişememiş bir samimiyet olduğunu gösteriyor kardeş.Bizler Allahın izniyle konuşmasınıda biliriz muhabbet etmesinide yeterki muhatab olduğumuz kardeş muhabbet sınırlarını aşmasın...
Tamam o zaman. Ben de sizin bu mesajınızdan rahatsız oldum. Kardeş mardeş diyorsunuz. Muhabbet kıvamında değil benim için bu söz. Düzeltiniz mesajlarınızı...
Tamam o zaman. Ben de sizin bu mesajınızdan rahatsız oldum. Kardeş mardeş diyorsunuz. Muhabbet kıvamında değil benim için bu söz. Düzeltiniz mesajlarınızı...
Üye düzenlemesini istemişse bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef ..
1.si : aycan kardeşe ben söyledim.? size söylemememin nedeni burdaki kimse benim yuzundn rahatszlık görmesn bir sorun warsa yöneticimker halleder die. cunku burda bnim yuzumdn ckan birisinin hakknda kalirim burda ögrenecekleri, dualara bnim yuzndn yoksun kalabilir.
2.si bizim ordada herkes kardes der ama hickimseden bebegim canim cicim die konustugunu duymadım. ?
3.su bunun yanlıs oldugunu sizde bilmenize ragmen neden hala ısrar ediyosunuz anlamiyorm. tamam benim geldigime sevinin :) ama bukadar fazla. dua edin, kardeş deyin tamam.
nickimyokbenim
28-04-11, 23:01
Üye düzenlemesini istemişse bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef ..
tamam ben de istiyorum. mesajlarınızdaki "kardeşim" ibaresini kaldırın lütfen. ayrıca mümkünse "maalesef" lafzını da... çünkü beni feci derecede rahatsız ediyor. kaldırınız.
nickimyokbenim
28-04-11, 23:04
1.si : aycan kardeşe ben söyledim.? size söylemememin nedeni burdaki kimse benim yuzundn rahatszlık görmesn bir sorun warsa yöneticimker halleder die. cunku burda bnim yuzumdn ckan birisinin hakknda kalirim burda ögrenecekleri, dualara bnim yuzndn yoksun kalabilir.
2.si bizim ordada herkes kardes der ama hickimseden bebegim canim cicim die konustugunu duymadım. ?
3.su bunun yanlıs oldugunu sizde bilmenize ragmen neden hala ısrar ediyosunuz anlamiyorm. tamam benim geldigime sevinin :) ama bukadar fazla. dua edin, kardeş deyin tamam.
canım cicim'in nesinden bu kadar ürktünüz, doğrusu anlayamadım :D
bu bir.
ikincisi hakikaten "canım" ya da "cicim" veya "bebeğim" olduğunuzu düşünmüyorsunuz herhalde? şaka yollu ifadeleri anlamak zor değil neticede... öyle bakıp geçebilirsiniz. canım cicim olunca bi' şey olmuyor, merak etmeyin. yani zaten amasyadaymışsınız. buradan oraya bi zararımız dokunamaz. :D hehe
Allah bizleri birbirimize kardeş ilan etmişken acaba sizi neden rahatsız ediyor kardeş lafzı ? İkincisi malesef dedim çünkü yapabileceğim bişey yok üzgünüm rahatsız ettiysem ...
nickimyokbenim
28-04-11, 23:06
Allah bizleri birbirimize kardeş ilan etmişken acaba sizi neden rahatsız ediyor kardeş lafzı ? İkincisi malesef dedim çünkü yapabileceğim bişey yok üzgünüm rahatsız ettiysem ...
yok efendim. üzgün olmayın, rahatsızlığımı giderin. silin o ibareleri.
ayrıca allah bizi kardeş ilan ettiyse, can, canan da ilan etmiş demektir. canım cicim de kardeş'e mütekabildir.
kardeşim mesajı silmemden rahatsızlık duyduysan mesaj atar sorarsın hesabını bizde açıklarız yani bu konuyu bu kadar uzatmanın bir alemi yok
lütfen rica edicem terbiyemizide bozmıyalım
nickimyokbenim
28-04-11, 23:09
kardeşim mesajı silmemden rahatsızlık duyduysan mesaj atar sorarsın hesabını bizde açıklarız yani bu konuyu bu kadar uzatmanın bir alemi yok
lütfen rica edicem
dostum o zaman bana da mesaj atılsın mesajlarımdan rahatsızlık duyuluyorsa. şak diye düzeltilmesin/silinmesin.
silme olayına hiç girmiyorum bile dikkat ettiyseniz. iki kere de sildiniz. ne haber veriliyor ne bir şey... insan bari "mesaj attın da biz hoşlaşmadık, sildik onu" falan der.
Valla sizin gibi birinin kardeş ile can cicim kelimelerinin aynı manaya gelmediğini bilen biri olduğunuzu sanıyordum.Çocuğa sorsanız yine aynı cevabı verecektir insanı güldürmeyin Allah aşkına...İkincisi silinen ibareler sizi rahatsız etmesin kardeşim zaten forumda yeterince ibare kullanıyorsunuz ...
tamam bundan sonra dikkat ederiz inşAllah...
nickimyokbenim
28-04-11, 23:16
Valla sizin gibi birinin kardeş ile can cicim kelimelerinin aynı manaya gelmediğini bilen biri olduğunuzu sanıyordum.Çocuğa sorsanız yine aynı cevabı verecektir insanı güldürmeyin Allah aşkına...İkincisi silinen ibareler sizi rahatsız etmesin kardeşim zaten forumda yeterince ibare kullanıyorsunuz ...
Cicim:
Birine sevgiyle yaklaşıldığında kullanılan söz: “Cicim! Sen ne kadar dışarlıklı olmuşsun.” -R. N. Güntekin.
Güncel Türkçe Sözlük
Canım:
1) canımdan çok sevdiğim: “Gitme canım oğul, uyma bu akıllara.” -T. Dursun K. 2) (ca:nım) çok güzel, çok değer verilen: “İnsanlar bir zamanlar şu canım sürahilerden su içerlerdi.” -S. F. Abasıyanık.
Güncel Türkçe Sözlük
Teşekkür ederiz türkçeye olan ilginizden :)
nickimyokbenim
28-04-11, 23:35
Teşekkür ederiz türkçeye olan ilginizden :)
işte biraz da siz ilgilenseniz, yanlış anlamayacaksınız.
İnşaallah :) Allah razı olsun
Şimdi müsade edin şu yazıları ifadeleri bir tarafa bırakalım da bizde Hasan kardeşimize bir hoşgeldin diyebilelim.Maşallah sayfa pek kalabalık olmuş.Zaten geçiktik yazmakta , bari arada kaynamasın karşılamamız.:):)
KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ.ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN.:)
estagfllah. sizinle konu gercek manasına kavuştu :)
Hoşbulduk. :) Allah razı olsun..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.