PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : doğru söze ne hacet...

rumeysa
18-05-09, 18:40
SANKİ BİR SES, FAZLA KİLOLARIMIZIN “FAKİRLERİN” HAKKI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR FAZLALIKLARIMIZI spor YAPIP “ter” OLARAK ATMAK YERİNE, AZ YİYİP ‘infak’ OLARAK ATMALI..

GIYBET ETMEMENİN EN İYİ YOLU, GIYBETE GİDEN YOLLARI TESBİT EDİP, ARKA SOKAKTAN GİTMEKTEN GEÇER

NE ZAMAN GÜNAH İŞLESEM, ŞEYTANIN GÖZLERİMİN İÇİNE BAKIP DA KIS KIS GÜLEREK: “BİR SIFIR ÖNE GEÇTİM” DEDİĞİNİ DUYAR GİBİ OLURUM...

İBADET; “et” İSE, TEFEKKÜR BUNUN TUZUDUR TUZSUZ ET NASIL TAT VERMEZSE TEFEKKÜRSÜZ İBADET DE LEZZET VERMEZ.

ŞÖYLE YAPMASAYDIM, BÖYLE OLMAZDI DİYENLERE SORARLAR; MADEM BİLİYORDUN NİÇİN YAPTIN? ÖYLE YA!

KÅFİR, BARUTUN GÜCÜNE İMAN ETTİ VE ONA DAYANDI SEN BARUTA O GÜCÜ VERENE TEVEKKÜL ET, ON SIFIR ÖNE GEÇ

“Aç insan inançlarından yer” DER BİR DÜŞÜNÜR ÜLKEMİZDE NİÇİN ENFLASYON VAR? SORUSUNUN CEVABINI OKUYABİLDİNİZ Mİ?

* MÜJDE! MÜJDE! MÜJDE! İŞLEDİĞİNİZ “günahları” “sevaba” ÇEVİREBİLİRSİNİZ YANLIŞ OKUMADINIZ BUNUN İÇİN (Furkan-70)’i OKUYUP PRATİK YAPMANIZ YETERLİ E HADİ BİSMİLLAH

* ÖMRÜMÜZ üç kutu İÇİNDE GEÇİYOR “Ev, araba ve işyeri” KARANLIK, BUZ GİBİ VE DAR OLAN 4 KUTUDA SON BULUYOR BU KUTUYU YA Huriler AÇAR YA DA Zebaniler

ÜMMETİN ACİLEN, GENEL VERİCİ (0-RH+) KANLI MÜSLÜMANLARA İHTİYACI VAR

“Bu tarafta” NEFSİNİ FRENLEYEN “öteki tarafta” GAZA BASAR

DİKKAT, DİKKAT!! Tesadüfi ölüm YOKTUR NASIL YAŞARSANIZ ÖYLE ÖLÜRSÜNÜZ....

Hatice_Sultan
19-05-09, 00:03
Allah razı olsun Rana...

ayser
19-05-09, 04:39
Allah razı olsun

cuppulino
19-05-09, 06:38
çevremiz haram,günah dolu şeytan kaç sıfır önde acaba:( Allah yardımcımız olsun Allah razı olsun kardeşim...

Kırçiçeği
19-05-09, 20:43
rabbim razı olsun canım benim...beğenerek okdumm.

irzanur
19-05-09, 22:58
Rabbim razı olsun kardeş,,,
dediğin gibi doğru söze ne hacett,,,,

Kaderi_m
20-05-09, 09:22
Allah razı olsun.

EfSuN
20-05-09, 10:04
Allah razı olsun...

Vakti ViSaL
20-05-09, 13:22
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..

rumeysa
20-05-09, 16:21
ecmain cümlemizden inşaALLAH...:)

Mutella
20-05-09, 17:05

güzeldi teşekkürler..:)

nurgul
01-06-09, 17:34
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşımdı..

rumeysa
15-07-09, 10:46
ecmain cümlemizden beğendiğinize sevindim..

ulviye
28-02-11, 23:17
* MÜJDE! MÜJDE! MÜJDE! İŞLEDİĞİNİZ “günahları” “sevaba” ÇEVİREBİLİRSİNİZ YANLIŞ OKUMADINIZ BUNUN İÇİN (Furkan-70)’i OKUYUP PRATİK YAPMANIZ YETERLİ E HADİ BİSMİLLAH

* ÖMRÜMÜZ üç kutu İÇİNDE GEÇİYOR “Ev, araba ve işyeri” KARANLIK, BUZ GİBİ VE DAR OLAN 4 KUTUDA SON BULUYOR BU KUTUYU YA Huriler AÇAR YA DA Zebaniler

Allah razı olsun canım..çok güzel..ve düşündürücü:confused::confused: