Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce müslümanların en önemli sorunu nedir?
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
BİR ANKET DAHA
YORUMLARINIZI ALALIM LÜTFEN :)
BUYRUN....
damlanur 6363
16-05-11, 16:47
nefse kuluk
inşallh biçbir müslüman kardeşimiz nefse kuluk etmez (amin)
CEHALET sorunu çözüldüğünde, diğerleri de hallolur inşaallah düşüncesindeyiz..
Allah razı olsun...
CEHALET....
Bunu çözdükmü diğerleri zaten SORUN OLMAZ Kİ diye düşünüyorum ablacım.
Güzel bir anket konusu teşekkür ederiz.
İslam dünyası son üç asırdan beri, tatmin edici sayı ve kalitede ne bir ''ilim adamı''
yetiştirebildi, ne bir ''mütefekkir'' ne bir ''dahi'' nede bir ''aksiyon adamı'' yetiştirebildi...
Sorun ne şu ne bu..Sorun ''Yetişmiş insan'' yokluğu...
nickimvarbenim
16-05-11, 23:52
cehalet, ön yargı, linç kültürü.
"Hiçbir acı cehaletten daha fazla
zahmet verici değildir!"
(Hz. Ali)
damlanur 6363
17-05-11, 14:10
bence nefse kuluk:)
CEHALET ,CEHALET,CEHALETne yazık ki cehalet .Çünkü herşeyin önüne geçiyor. hatta sünnet-i seniyenin bile insanlar adetlerini ne pahasına olursa olsun uygululuyorlar amasöz konusu sünneti seniye olduğunda lafını bille edemiyorsun.AMA OLSUN ÜMİTLİYİZ ZATEN PEYGAMBER EFENDİMİZ DE CEHALETİ YOK ETMEK İÇİN GELMEMİŞ MİYDİ? ONUN İZİNDEN DEVAM İNŞAALLAH................
Bencede cehalet kaldırılması gereken en büyük sorun.Rabbim hepimizi cehaletten korusun inşallah.. ALLAH razı olsun ablacım...
nickimvarbenim
18-05-11, 00:24
Herkes cehaletten şekva ediyor ama bilimin sunduklarına da karşı çıkıyoruz. Bu da apayrı bir çelişki. İronik...
EVET BENDE ALTINI KIRMIZI KALEMLE CİZEREK CEHALET DİYORUM ALLAHI BİLMEYEN NEYİ BULMUŞKİ ,ALLAHI BİLEN NEYİ KAYBEDERKİ ,İŞKİ ALLAHI BİLEN VE ONU MARİFETULLAH DAİRESİNDE BULAN İŞTE İLMİN EN MÜNTEHASINA ,EN ÜST MAKAMA ALAYI İLİYYİNE CIKMIŞTIR DEMEKTİR .ALLAH BİZİ KENDİNİ BİLEN. TANIYAN ,VE TESLİMİYEN GÖSTEREN KULLARINDAN EYLESİN İNŞAALLAH.
CAHALET...
CAHALET ...
CAHALET...
Ah bir bitse herşey hallolacaktır
Allahın izniyle
bence nefse kuluk:) diyorum ben........
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.