Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam nur topluluğu...
Miss_Reality
21-05-09, 15:33
Selamünaleykümm arkadaşlarr geç oldu ama ne denirse artık bende geldim inşallah... Daha sık paylaşımlarda buluşmak temennisiyle inşallah...
Ve Aleyküm selam ESKİMEYEN kardeşimiz.. :)
Hoşgeldiniz.. Epey beklettiniz bizi.. Yeni sitemize üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah..
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Vesselam..
Ve aleyküm selam hoşgeldiniz.
Hatice_Sultan
21-05-09, 21:56
Ve Aleyküm Selam....Hoş geldin canım....
Hoşgeldin canım.Evet Kemal abiminde dediği gibi beklettin baya ama olsun burdasın ya...
Hayırlı olsun üyeliğin.Bol paylaşımlarda bulunman dileği ile...
aleyküm selam hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz
Aleyküm selam hoş geldiniz sefalar getirdiniz
...ve aleykum selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.
A.S Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun..
Dolunaynur
22-05-09, 16:43
A.S Kardeşim hoş geldin. osun gec mec geldinya biz ona bakalım. hoş geldin sefa getirdin. ne olursa olşsun gitme...
Ve aleyküm selam.. Aramıza hoşgeldin canım... :)
...ve aleykum selam hoşgeldin sefalar getirdin canım....
ve aleyküm selam....
hoş geldin kardeşim...:)
Ve Aleyküm Selam Kardeşim..:)
Hoşgeldin..Üyeliğin hayırlı,uğurlu olsun..
Miss_Reality
05-06-09, 21:39
A.S Kardeşim hoş geldin. osun gec mec geldinya biz ona bakalım. hoş geldin sefa getirdin. ne olursa olşsun gitme...
Ayyy valla bir tuhaf oldum ki "ne olursa olsun gitme" Allah razı olsun yaa vallahi gözlerim doldu... Bu ne güzell sesleniş nasıl birşeydir yaa...
Miss_Reality
05-06-09, 21:43
Allah razı olsun unutunca hatırlatır, düşünce kaldırırsınız. En önemlisi ne biliyormusunuz aslında vazgeçince vazgeçmemek gerektiğini anlatmak... Risale_i nur külliyatına Kemal abinin vesilesiyle tekrar baştan okumaya niyetle başladık inşallah Allah hepinizden teklif edenlerden, benim halimden çekinipte teklif edemeyen herkesten razı olsun inşallah...
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.