Orijinalini görmek için tıklayınız : KÜLLİYATI BİTİRDİK ELHAMDÜLİLLAH..
Esselamu ALeyküm değerli NURUNALANUR AİLESİ..üçüncü KÜLLİYAT HATMİNİ başarıyla tamamlamış bulunuyorum:cool:..Rabbim daha nice nice külliyat hatmi yapmayı bizlere nasip etsin inşaallah..Yenisini okumaya geçmedik henüz..gözlerimizi az biraz dinlendirelim dedik..E hadi sizleride bekliyoruz..(seda abla nerde kaldın sen ya:D:D)
hay maaşaallah valla bravo tbr ederim en içten duygularımla
Allah kabul etsin kardeşim.. Rabbim, bu KUR'AN NURLARINI tekrar tekrar okuyup, HAYATINIZA HAYAT YAPABİLMENİZİ ihsan eylesin.. Her iki hayatınıza NUR yapsın inşaallah.. AMİN AMİN AMİN
Tebrik ediyorum.. :)
Tebrik ederim....
Allah kabul etsin kardeşim.. Rabbim, bu KUR'AN NURLARINI tekrar tekrar okuyup, HAYATINIZA HAYAT YAPABİLMENİZİ ihsan eylesin.. Her iki hayatınıza NUR yapsın inşaallah.. AMİN AMİN AMİN
Tebrik ediyorum.. :)
hay maaşaallah valla bravo tbr ederim en içten duygularımla
Rabbim sizlerden ebeden razı olsun..hepinize çok çok teşekkür ederim..
ALLAH kabul etsin kardeşim darısı başımıza inş.
Allah kabul etsin.tebrik ederim. kıskandım valla sizi :) helal olsun. arkadaş nasıl okuyonuz böle :) Rabbim daha daha nice hatimler nasip etsin inş. bizede nasip olur inş.... :)
Vesselam....
Maşallah, Barekallah, Allah Kabul etsin.
Seda ablan geldi şok şok olarak hemde..:(:(:(:(
Geri kaldığımamı yanayım CANIM BİTANEM KARDEŞİM BİTİRDİ DİYE SEVİNEYİM Mİ ŞAŞIRDIM.
TABİ HEMEN KENDİME GELDİM ELBETTE Kİ SEVİNECEĞİM.DAHA NİCE HAYIRLI HATİMLERE İNŞALLAH..:) ÖMRÜN EBEDEN NURLA MEŞGULİYETLE GEÇSİN GÜLÜM.
(not bir husus var ki teselli oldum bende yakında 4.hatmi bitirecem inşallah.:)yakın dediğime bakmayın gene bayağı sürer bitmesi.:()
masallah abla hayırlı olsun Allah bizede nasip eder insAllah :)
MaşAllah kardeşime Allah kabul etsin :)
maşaallah ablam Allah kabul etsin
nice üçler beşler olsun ömür buyunca
nurlu yolda nur ile nurlanman daim olsun ablası....;)
damlanur 6363
27-07-11, 21:42
hay maşallah ablm ya valla kıskandım ya allah kabul etsin inş :)
maşaallah ablam Allah kabul etsin
nice üçler beşler olsun ömür buyunca
nurlu yolda nur ile nurlanman daim olsun ablası....;)
Amin Amin Amin ablacm..
MaşAllah kardeşime Allah kabul etsin :)
Seda ablan geldi şok şok olarak hemde..:(:(:(:(
Geri kaldığımamı yanayım CANIM BİTANEM KARDEŞİM BİTİRDİ DİYE SEVİNEYİM Mİ ŞAŞIRDIM.
TABİ HEMEN KENDİME GELDİM ELBETTE Kİ SEVİNECEĞİM.DAHA NİCE HAYIRLI HATİMLERE İNŞALLAH..:) ÖMRÜN EBEDEN NURLA MEŞGULİYETLE GEÇSİN GÜLÜM.
(not bir husus var ki teselli oldum bende yakında 4.hatmi bitirecem inşallah.:)yakın dediğime bakmayın gene bayağı sürer bitmesi.:()
yaaa seda abla gördünmü..:Dsürpriz böyle yapılır işte..:D
Maşallah, Barekallah, Allah Kabul etsin.
Allah kabul etsin.tebrik ederim. kıskandım valla sizi :) helal olsun. arkadaş nasıl okuyonuz böle :) Rabbim daha daha nice hatimler nasip etsin inş. bizede nasip olur inş.... :)
Vesselam....
masallah abla hayırlı olsun Allah bizede nasip eder insAllah :)
hay maşallah ablm ya valla kıskandım ya allah kabul etsin inş :)
Rabbim hepinizden razı olsun bu güzel duygularınız için..İnşaallah hayatımızın her döneminde bu nurları anlayıp yaşayanlardan oluruz..Darısı bitiremeyenlerin başına inş.;):)
MaşaAllah kardeşim...Allah mübarek eylesin...
Tebrik ederim kardeşim...çok yakında bendende güzel haberler var inş :)
Maşaallah kardeşim Allah kabul etsin ve devamı nasib etsin inşaallah :)
Allah razı olsun..hepinize çok çok teşekkürler..:)cevşen bekliyoruz en kısa sürede haberini..;)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.