PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KÜLLİYATI BİTİRDİK ELHAMDÜLİLLAH..

ulviye
27-07-11, 15:45
Esselamu ALeyküm değerli NURUNALANUR AİLESİ..üçüncü KÜLLİYAT HATMİNİ başarıyla tamamlamış bulunuyorum:cool:..Rabbim daha nice nice külliyat hatmi yapmayı bizlere nasip etsin inşaallah..Yenisini okumaya geçmedik henüz..gözlerimizi az biraz dinlendirelim dedik..E hadi sizleride bekliyoruz..(seda abla nerde kaldın sen ya:D:D)

amin
27-07-11, 16:01
hay maaşaallah valla bravo tbr ederim en içten duygularımla

asilNUR
27-07-11, 17:01
Allah kabul etsin kardeşim.. Rabbim, bu KUR'AN NURLARINI tekrar tekrar okuyup, HAYATINIZA HAYAT YAPABİLMENİZİ ihsan eylesin.. Her iki hayatınıza NUR yapsın inşaallah.. AMİN AMİN AMİN

Tebrik ediyorum.. :)

katre
27-07-11, 17:19
Tebrik ederim....

ulviye
27-07-11, 17:30
Tebrik ederim....

Allah kabul etsin kardeşim.. Rabbim, bu KUR'AN NURLARINI tekrar tekrar okuyup, HAYATINIZA HAYAT YAPABİLMENİZİ ihsan eylesin.. Her iki hayatınıza NUR yapsın inşaallah.. AMİN AMİN AMİN

Tebrik ediyorum.. :)

hay maaşaallah valla bravo tbr ederim en içten duygularımla

Rabbim sizlerden ebeden razı olsun..hepinize çok çok teşekkür ederim..

ecrin
27-07-11, 19:22
ALLAH kabul etsin kardeşim darısı başımıza inş.

ayşegül
27-07-11, 19:34
allah kabul etsin

deza
27-07-11, 19:36
Allah kabul etsin.tebrik ederim. kıskandım valla sizi :) helal olsun. arkadaş nasıl okuyonuz böle :) Rabbim daha daha nice hatimler nasip etsin inş. bizede nasip olur inş.... :)
Vesselam....

tahanur
27-07-11, 19:54
Maşallah, Barekallah, Allah Kabul etsin.

sedahan
27-07-11, 20:00
Seda ablan geldi şok şok olarak hemde..:(:(:(:(

Geri kaldığımamı yanayım CANIM BİTANEM KARDEŞİM BİTİRDİ DİYE SEVİNEYİM Mİ ŞAŞIRDIM.

TABİ HEMEN KENDİME GELDİM ELBETTE Kİ SEVİNECEĞİM.DAHA NİCE HAYIRLI HATİMLERE İNŞALLAH..:) ÖMRÜN EBEDEN NURLA MEŞGULİYETLE GEÇSİN GÜLÜM.

(not bir husus var ki teselli oldum bende yakında 4.hatmi bitirecem inşallah.:)yakın dediğime bakmayın gene bayağı sürer bitmesi.:()

müjgan
27-07-11, 20:14
masallah abla hayırlı olsun Allah bizede nasip eder insAllah :)

aycan
27-07-11, 20:39
MaşAllah kardeşime Allah kabul etsin :)

Mutella
27-07-11, 21:01
maşaallah ablam Allah kabul etsin

nice üçler beşler olsun ömür buyunca

nurlu yolda nur ile nurlanman daim olsun ablası....;)

damlanur 6363
27-07-11, 21:42
hay maşallah ablm ya valla kıskandım ya allah kabul etsin inş :)

ulviye
27-07-11, 22:44
maşaallah ablam Allah kabul etsin

nice üçler beşler olsun ömür buyunca

nurlu yolda nur ile nurlanman daim olsun ablası....;)
Amin Amin Amin ablacm..

MaşAllah kardeşime Allah kabul etsin :)

Seda ablan geldi şok şok olarak hemde..:(:(:(:(

Geri kaldığımamı yanayım CANIM BİTANEM KARDEŞİM BİTİRDİ DİYE SEVİNEYİM Mİ ŞAŞIRDIM.

TABİ HEMEN KENDİME GELDİM ELBETTE Kİ SEVİNECEĞİM.DAHA NİCE HAYIRLI HATİMLERE İNŞALLAH..:) ÖMRÜN EBEDEN NURLA MEŞGULİYETLE GEÇSİN GÜLÜM.

(not bir husus var ki teselli oldum bende yakında 4.hatmi bitirecem inşallah.:)yakın dediğime bakmayın gene bayağı sürer bitmesi.:()
yaaa seda abla gördünmü..:Dsürpriz böyle yapılır işte..:D

Maşallah, Barekallah, Allah Kabul etsin.

Allah kabul etsin.tebrik ederim. kıskandım valla sizi :) helal olsun. arkadaş nasıl okuyonuz böle :) Rabbim daha daha nice hatimler nasip etsin inş. bizede nasip olur inş.... :)
Vesselam....

masallah abla hayırlı olsun Allah bizede nasip eder insAllah :)

hay maşallah ablm ya valla kıskandım ya allah kabul etsin inş :)

Rabbim hepinizden razı olsun bu güzel duygularınız için..İnşaallah hayatımızın her döneminde bu nurları anlayıp yaşayanlardan oluruz..Darısı bitiremeyenlerin başına inş.;):)

NuR_
28-07-11, 11:12
MaşaAllah kardeşim...Allah mübarek eylesin...

cevşen
28-07-11, 12:37
Tebrik ederim kardeşim...çok yakında bendende güzel haberler var inş :)

serihan
28-07-11, 22:36
Maşaallah kardeşim Allah kabul etsin ve devamı nasib etsin inşaallah :)

ulviye
28-07-11, 22:44
Allah razı olsun..hepinize çok çok teşekkürler..:)cevşen bekliyoruz en kısa sürede haberini..;)