PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Risale-i Nur Malezya İslam Üniversite'sinin Müfredatında.

EfSuN
24-05-09, 12:29
Risâle-i Nur Malezya İslâm Üniversitesinin müfredatında
http://www.yeniasya.com.tr/2009/05/23/resim/a.jpg

Risâle-i Nur Malezya İslâm Üniversitesinin müfredatında

KATILIMCILAR 4 gün boyunca konuşmacılarla yakından tanışma ve sohbet etme imkânı buldular. Bu sohbet toplantılarından birinin konukları da Malezya İslâm Üniversitesinden Hindistanlı Prof. Dr. Mohd Mümtaz Ali ve eşi Katar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeenath Kausar idi. Konuklar Hindistan ve Malezya’daki çok kültürlülük hakkında bilgi verdiler. Prof. Dr. Zeenath Kausar Malezya İslâm Üniversitesi’nin buradaki çok kültürlülüğe önemli katkıları olduğunu, üniversitede özellikle Mevdudî ve Bediüzzaman Said Nursî’nin fikir ve eserlerinin ön plana çıktığını belirtti. Bediüzzaman’ın bilimle Kur’ân’ı birleştiren mümtaz bir şahsiyet olduğunu, Risâle-i Nur eserlerinin üniversite müfredatında yer aldığını vurguladı.

23.05.2009
Yeniasya

asilNUR
24-05-09, 13:55
Maşaallah..

PEDAGOJİK ALANDA DA "ZİRVE" OLAN RİSALE-İ NUR ESERLERİNİN, İNSAN GELİŞİMİNDE ve EĞİTİMDE ALACAĞI ÖNEMLİ ROLÜN FARKINA VARAN ÜLKE ve İLİM ADAMLARI, BU ESERLERİ ÜNİVERSİTE MÜFREDATLARINA KOYUYORLAR.. BİN BAREKALLAH..

İNŞAALLAH, YAKIN ZAMANDA "BU ESERLERİN ANAVATANI" OLAN BU TOPRAKLAR VE BAHTİYAR MİLLETİMİZ DE BU ŞEREFE NAİL OLACAK.. İŞİ "EĞİTİM" OLAN SEKTÖRLER, IŞIĞINI KUR'AN'DAN ALAN "KÜLLİ BİR EĞİTİM SETİNİ" MÜFREDATLARINA KAYNAK YAPACAKLARDIR İNŞAALLAH.. RAHMET-İ İLAHİYEDEN BUNU BEKLİYOR ve DUA EDİYORUZ..

CENNETASA BAHAR, YAKIN İNŞAALLAH.. :) RABBİM O GÜNLERİ GÖRMEYİ, YAŞAMAYI İHSAN ETSİN BİZLERE DE.. AMİN AMİN AMİN..

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. BİR GÜZEL PAYLAŞIM DAHA..

Dua ile..

musahhih
24-05-09, 14:30
Amin

Allah (c.c.) razı olsun inşaAllah

tuareg
03-06-09, 01:25
Maşaallah..

PEDAGOJİK ALANDA DA "ZİRVE" OLAN RİSALE-İ NUR ESERLERİNİN, İNSAN GELİŞİMİNDE ve EĞİTİMDE ALACAĞI ÖNEMLİ ROLÜN FARKINA VARAN ÜLKE ve İLİM ADAMLARI, BU ESERLERİ ÜNİVERSİTE MÜFREDATLARINA KOYUYORLAR.. BİN BAREKALLAH..

İNŞAALLAH, YAKIN ZAMANDA "BU ESERLERİN ANAVATANI" OLAN BU TOPRAKLAR VE BAHTİYAR MİLLETİMİZ DE BU ŞEREFE NAİL OLACAK.. İŞİ "EĞİTİM" OLAN SEKTÖRLER, IŞIĞINI KUR'AN'DAN ALAN "KÜLLİ BİR EĞİTİM SETİNİ" MÜFREDATLARINA KAYNAK YAPACAKLARDIR İNŞAALLAH.. RAHMET-İ İLAHİYEDEN BUNU BEKLİYOR ve DUA EDİYORUZ..

CENNETASA BAHAR, YAKIN İNŞAALLAH.. :) RABBİM O GÜNLERİ GÖRMEYİ, YAŞAMAYI İHSAN ETSİN BİZLERE DE.. AMİN AMİN AMİN..

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. BİR GÜZEL PAYLAŞIM DAHA..

Dua ile..

Amin ..Amin..Amin..:)

Allah razı olsun..

sedahan
03-06-09, 01:35
Yapılan dualara binler aminnn inşallah...

Allah razı olsun efsun....

ayser
11-07-09, 05:07
amin Allah razı olsun