Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahragulunu doğum günü bugün:)
RABBİM YENİ YAŞINI HAYIRLI EYLESİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM BENİM.. :)
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU VE BOL NURLU BEREKETLİ BİR ÖMÜR GEÇİRMEN TEMENNİLERİYLE...
RABBİM SENİ RIZASINDAN HİÇ AYIRMASIN..
ÖMRÜNÜ; RIZAYI İLAHİYİ ve CENNETİ NETİCE VERECEK
GÜZEL AMELLER İLE SÜSLENDİRSİN,
BEREKETLENDİRSİN İNŞAALLAH BİTANEMMM...
SENİ TANIMAMI NASİP EDEN RABBİME BİN ŞÜKÜR...
İYİKİ BURDASIN VE BİZİMLESİN..
DUA VE MUHABBETLE CAN DOSTUM...:)
Bugün biraz daha farklı bir gün benim için.Çünkü iki tane en yakın,birbirinden ayıramadığım canım kardeşlerimin doğum günü.İkinizide Allah için çookkkk çookkkk seviyorum canlarım....
http://img43.imageshack.us/img43/8300/20177604.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/1299/3780.jpg
Hatice_Sultan
27-05-09, 10:52
http://img185.imageshack.us/img185/3751/dugun009qu1.jpg
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAHRAGÜLÜ....
BUNDAN SONRAKİ YAŞAMINDA RABBİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI SANA VERSİN....
SEVDİKLERİNLE BİRLİKDE NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA...
EN SEVİLENE EMANETSİN.....
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/8/cicek_buket.jpg
YENİ YAŞININ SANA HUZUR, BEREKET, SAĞLIK NURLARLA DOLU BİR ÖMÜR GETİRMESİ DİLEĞİYLE...NİCE SENELERE ...;)
Yeni Yaşınız Hayırlı Olsun Sahragülü...;)
Nice mutlu umutlu ve nurlu yillara mübarek kardeşim ve arkadaşim....:)
Yeni yaşınız hayırlı olsun sahra hanım:)
Rabbim yeni yaşınızda sıkıntılarınızı gidersin huzur sevinç ve ferahlık ihsan etsin amin
Nurlarla dolu bir yaş olsun:)
Forumdan biraz uzak kaldık kimler doğmuş kimler teşrif etmiş aman Allahım:))) rıza istikametinde hayırlı yaşlar diliyorum inşaAllah canım kardeşim :)
selam ve dua ile...
canım sahra gülüm doğum günün kutlu olsun olgun düşünceli dinine bağlı dost canlısı :)seni tanıdığıma memnunum rabbim yeni yaşında hayırlar güzellikler mutluluklar nasip etsin inş
bitanem
ömrün hayırlı olsun inşaalah ..:)
Kıymetli Kardeşim,
Yeni yaşınızı tebrik ediyorum..
ÖMRÜNÜZÜN, EBEDİ SAADETE UZANAN MERDİVENİNİN BU BASAMAĞINI DA
İMANA-KUR'ANA HİZMETLE DOLU, NURLU, SAADETLİ
ve AYNI ŞEVKLE
GEÇİRMEYİ İHSAN EYLESİN RABBİM..
HİZMETTE GAYRETİNİZ TÜKENMESİN İNŞAALLAH..
BİNLER AMİN..
BİZİM İÇİN; NURUNALANUR İÇİN DEĞERLİSİNİZ.. :)
BUNU ZATEN BİLİYORSUNUZ..
DUA İLE.. VESSELAM..
Mehmetakif
27-05-09, 15:34
Doğum Günün Kutlu Olsun Sahragülü ablacığım...
Rabbim yeni yaşınızı hayırlara vesile kılsın inşaallah...
Doğumgünün kutllu olsun sahragülü...yeni yaşın hayırlı olsun ...sağlık ve huzurun daimi olsun inşl:)
Değerli kardeşim Rabbim sana her anından ve her halinden razı olacağın ve razı edeceğin bir ömür nasib eylesin
İman-ı tahkikiye ulaşıp ulaştırma yolundaki bu adımların sonu inşaAllah cennete varsın
Rabbim El Hubbu lillah muhabbetimizin devamını ihsan eylesin..
Doğum günün kutlu olsun :-)
http://img529.imageshack.us/img529/3581/kartq.gif
RABBİM YENİ YAŞINI HAYIRLI EYLESİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM BENİM.. :)
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU VE BOL NURLU BEREKETLİ BİR ÖMÜR GEÇİRMEN TEMENNİLERİYLE...
RABBİM SENİ RIZASINDAN HİÇ AYIRMASIN..
ÖMRÜNÜ; RIZAYI İLAHİYİ ve CENNETİ NETİCE VERECEK
GÜZEL AMELLER İLE SÜSLENDİRSİN,
BEREKETLENDİRSİN İNŞAALLAH BİTANEMMM...
SENİ TANIMAMI NASİP EDEN RABBİME BİN ŞÜKÜR...
İYİKİ BURDASIN VE BİZİMLESİN..
DUA VE MUHABBETLE CAN DOSTUM...:)
Bugün biraz daha farklı bir gün benim için.Çünkü iki tane en yakın,birbirinden ayıramadığım canım kardeşlerimin doğum günü.İkinizide Allah için çookkkk çookkkk seviyorum canlarım....
Allah razı olsun canımm kardeşimm hemde milyonlarca defa...
Rabbime şükürler olaki senin gibi dünya ahiret kardeşim var diye ...
Mevlam iki dünyanıda mamur eylesin hizmeti imaniyede nur postacılığından ayırmasın hani ayeti kerimede der ya''Ey kulum Rabbinden razı olarak gir cennete ''diye o zümreye dahil olasın ey canımın canı kardeşim...:)Rabbim ebedenn razı ve hoşnut olsun inşaallah...:)
Hatice abla,Kemal abi,Adalet abla,betüş kardeşim,zuhur kardeşim,makalat kardeş,kaderim kardeşim,efsun kardeşim(ve arkadaşım:)),hediye kardeşim,mehmet akif kardeşim ,musahhih ve eman kardeşlerim Rabbim ebeden razı ve hoşnur olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ...
Rabbime şükürler olsun ki böyle güzel bir aileye mensup olma nimetini ihsan eyledi kıymetini bilenlerden eylesin inşallah...:)
Doğum Günün Kutlu Olsun Sahragülü kardeşim
Rabbim yeni yaşınızı hayırlara vesile kılsın inş...
Yeni yaşın hayırlı olsun ablası..:)
Rabbim ömrünü bereketli ve nurlu kılsın her daim..
nice yıllara ..
doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı nurlu ömürler versin inşaAllah
Yeni yaşınızın hayırlara vesile olması dileklerimle..:)
Rab'bim tüm sevdikleriniz ile birlikte..Hayır ve hasenatlar ile dolu..Sağlıklı..Huzurlu ve Uzun bir ömür nasip eylesin İnşaallah..
Dua ile..:)
canım kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun inş.. Rabbim ömrüne sağlık, huzur,nur bereket katsın inş..Rabbimin razı olduğu kullarından olasın İNŞ..:)
nagihan ablacım ,yıldız ablam,ayser abla,aydın abi ve serihan kardeşim Rabbim ebeden razı ve hoşnut olsun sizlerden temennilerinize dualarınıza ecmain inşaallah...:)
Şükürler olsun ki sizin gibi bir aileye sahibim Rabbim kıymetini bilmemi nasip eylesin ...
38
Doğum gününüz hayırlı ,bereketli,sağlıklı,huzurlu ve imanlı nice senelere başlangıç olsun inşaallah … :)
Mevlam yeni yaşını hayrlı eylesin canımm..
Kusura bakma biraz gecikmeli oldu kutlamam....
İiyi bizimlesin İiy doğmuşsun....
Seni Allah için çook seviyorum..
Nice seneler hep brilikte... :)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.