Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL ili Yarışma Grubu 44 KİŞİ
İSTANBUL İLİ YARIŞMA LİSTESİ
1 - Hediye
2 - Adalet
3 - Nurgül
4 - Nsancak
5 - Eman
6 - Lale
7 - Ulviye
8 - Mutella
9 - Ahyednur
10 - Mina
11 - Missreality
12 - Asayımusa
13 - Mücrim (Nurihvan)
14 - Ayşe.naz (Nurihvan)
15 - Hayrunnisa (Nurihvan)
16 - Gökhan
17 - Sude_naz
18 - Şehadetesevdalı (Nurihvan)
19 - Mustafacan
20 - Hacer.(Nurihvan)
21 - cennetasa
22 - Radenur
23 - Mahmut
24 - Gökhan
25 - Fatih k
26 - Fatih
27 - Erdem
28 - Mehmet
29 - Şehmuz
30 - Zeynep
31 - Cennetûl Kad-r
32 - Sevil
33 - Vuslatgulu(Nurihvan)
34 - gülcan(Nurihvan)
35 - Abide_34(Nurihvan)
36 - Minhac
37 - Sirac
38 - Ahmet
39 - Emrullah
40 - Hasan
41 - İlknur
42 - Nurlu
43 - Ercan Hoca
44 - Çölgülü
istanbul şehirlerin gülü ,güzeli
manevi tohumların menbaı
metropol şehrin incisi
şuan iki kişiyiz ama eminim istanbullu olupta katılmayanlar vardır hadi arkadaşlar sizi bekliyoruz....
Adalet ablacığım arkadaşlar istanbul trafiğine yakalanmışlardır yakında gelirler inş..;);)
:) olabilir bekliyoruz inş :)
Arkadaşlar istanbul grubumuz icin katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz
nede olsa metropol şehrimizde katılım daha fazla olması gerekmezmi :)
beni beklemek yokmu;) geç kaldım ama geldim Allahın izniyle
eee nede olsa assolistler sonradan gelirmiş
bende yarışmaya katılmak istiyorum benide ekleyin arkadaşlar:)
ooo hoşgeldinnn sefalar getirdin minacığım
maşallah istanbula :) baya yarışma iyi gececeğine benziyor :)
ooo hoşgeldinnn sefalar getirdin minacığım
maşallah istanbula :) baya yarışma iyi gececeğine benziyor :)
inşaAllah ablacım inşaAllah..
Maşaallah.Bütün yarışmacı abilerime ve ablalarıma başarılar.
Adalet ablacığım arkadaşlar istanbul trafiğine yakalanmışlardır yakında gelirler inş..;);)
http://www.nurforum.org/forum/Smileys/default/book.gif
Miss_Reality
05-06-09, 19:58
Bende yarışmaya dahil olmak istiyorum inşallah... Rabbim okumayı kolaştırsın cümlemize ve hayırlısıyla sonuna gelebilmeyi nasip etsin inşallah...Selam ve duayla ;)
Hatice_Sultan
05-06-09, 20:07
Bende yarışmaya dahil olmak istiyorum inşallah... Rabbim okumayı kolaştırsın cümlemize ve hayırlısıyla sonuna gelebilmeyi nasip etsin inşallah...Selam ve duayla ;)
Maşallah Gülşah...Bende gülşahımızı merak ediyordum açıkcası...bizi yanlız bırakmayacağını biliyordum....hayırlara ve güzelliklere vesile olsun inşallah....:)
Miss_Reality
05-06-09, 20:50
Aminn inşallah ablacığımm beni yalnız bırakmayan sizlere borçluyum bu durumu sizlere maşallah ki ne maşallah vallahi...
Gülşah kardeşiminde katılımı şevkimize şevk kattı, Allah bizleri bu nurlu yoldan ebeden ayırmasın inşaallah...
amin inş daim eylesin arkadaşların katılımıyla istanbul başka güzel oluyor :)
Her nedense STANBUL İLİMİZDEN BEKLEDİĞİMİZ ATILIM BİR TÜRLÜ GELMEDİ.. :)
fazla katılımın, buradan olacağını tahmin etmiştim ben yarışma öncesi açıkçası.. Gerçi henüz zaman var daha, kardeşlerimiz çalışıyordur elbette ama..
İstanbul üye sayımız da fena değil aslında.. Her üye 1 ARKADAŞIMIZI GETİRSE işlem tamam..
GERÇİ KEMİYETLE İŞİMİZ YOK AMA BENZER DURUMLARDA "TEŞVİĞİN" NE KADAR ÖNEMLİ ROL OYNADIĞINI HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.. ;)
İSTANBUL'U DAHA KALABALIK GÖRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH..
İSTANBUL'DAKİ "HİZMET EHLİ" ÜYELERİMİZE DUYURULUR.. :)
Şeyy..ne desek ki..:(
Malûm yaz ailece düğün hazırlığındayız..
Okuma programları dönemi bir de..
Gerçi bunlar bahane değil tabi ki..:(
Asıl mesele, birine bal yeme derken, "bal yemek"..
2. yarışmadan yarım kalmış hatmi bitiremedik ki, yüzümüz olsun başkasına demeye..:(
Yoksa hep aklımızda elbette..
İnşaAllah İstanbul sizi geçecektir, hızlı nurcu Sakarya'lılar ve Urfa'lılar..(=
İnşaAllah İstanbul sizi geçecektir, hızlı nurcu Sakarya'lılar ve Urfa'lılar..(=
İNŞAALLAH ABLA...
O ZAMAN BİR BİLDİĞİNİZ VAR; BİZİM BİLMEDİĞİMİZ.. ;)
Merak ile bekleyeceğiz; BİZİ geçmenizi.. :)
EVET.. İSTANBUL ilimiz de, son kilometrelerde CİDDİ BİR ATAK YAPTI.. 30 KİŞİYE ULAŞTI..
Maşaallah, Barekallah..
HİÇ BELLİ OLMAZ, BELKİ DE "KATILIM NOKTASINDA" ZİRVEYE ORTAK OLUR İSTANBUL DA.. :)
Bekleyip görelim..
Cennetûl Kad-r
16-06-09, 10:58
Allah Hayırlara Vesile Eder İnşallah Bu sene Bende Gene Varım(Samimazlum)Kardeşiniz Olarak...
Cennetûl Kad-r
16-06-09, 11:04
Bu Abla ve abilerimin azmi benim okuma arzumu dahada bir gelişti vallahi... :D
Cennetûl Kad-r
16-06-09, 11:10
Allah Hepimize Yardımcı Olsun
amin inş tatlı bi rekabet ve tatlı bir okuma ve tatlı bir hayretler(risalede ) yaşamak dileğiyle
İSTANBUL hızla yükseliyor.. Maşaallah.. SON DÜZLÜKTE BİR "SÜPRİZ" YAPABİLİRLER.. :)
Allah Hayırlara Vesile Eder İnşallah Bu sene Bende Gene Varım(Samimazlum)Kardeşiniz Olarak...
hay maaşallah kardeşimize, gözlerimiz yollarda kalmıştı samimazlum nezaman gelecek diye :) tekrar aramıza hoş geldin...yarışmaya katılım kararından dolayı'da tebrik ederim... :)
2. yarışmanın hatmi bitmedi ama, bizim keçelileri de yazdıralım her ihtimale karşı..(=
Kızımızın hatmi bitirmesine 2 kitabı kalmış..
Ara vermesin, devam etmiş olsunlar..
Onlar üye olur, okudukları sayfayı, bitirdikleri kitabı yazarlar artık inşaAllah..
8 yaşındaki oğlumun rumuzu: Minhac
10 yaşındaki kızımın rumuzu: Sirac
(Bu hatmin bize en asgarî faidesi, arada geçen ayet ve arabî ifadeleri okuya okuya, Kur'an-ı Kerim telaffuzlarının ilerlemiş olması..
Az da olsa, devamlı ibadetin semeresi..
Kim demiş Nurcular az Kur'an okuyor diye..
buyursun, görsünler, ne kadar Nur okursak, o kadar Kur'an ile bağımız kuvvet buluyor..)
Sevgili MİNHAC ve SİRAC'I da listemize ekliyelim o zaman.. AİLE BOYU YARIŞMA.. Maşaallah Barekallah.. :)
minhac ve sirac onlar minik kardeşlerimiz olmaktan cok büyük gönüllü kardeşlerimiz olarak , maşallah diyorum rabbim daim eylesin inş :)
istanbul ekibine ' ahmet ' kardeşimiz de katılacak inşaallah...
istanbul ekibine ' ahmet ' kardeşimiz de katılacak inşaallah...
Kardeşimizi listemize ekliyoruz inşaallah.. ALLAH KABUL ETSİN.. :)
emrullah,hasan kardeşlerimiz de katılıyorlar..
Maşaallah, Barekallah...
Epey çekişmeli bir süreç olacak anlaşılan... hadi bakalım sabırla bekliyoruz ;)
YA RABBİ, bu yarışmaya katılan bütün kardeşlerimizi, her iki cihanda mes’ut eyle.. AMİN
Her birimizin amel defterlerine, Yarışma boyunca okunacak BÜTÜN RİSALE-İ NUR ESELERİNİN her bir harfine mukabil BİN HASENAT ve SEVAP yazdır. Ve onların sayısınca ruhumuza rahmetler yağdır, kabirimizde Kur’an ve Risale-i Nur’u bize şirin ve eni arkadaş eyle. AMİN
YA RABBİ, bizleri son nefesinde ve daha sonra kıyamete kadar Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye esrar-ı Kur’aniye ile kemal-i ferah ve sevinçle meşgul eyle. AMİN.
Ey Rabb-ı Rahimimiz, son nefesimize kadar razı olduğun a’mal ve hizmette muvaffak, razı olmadığın her ahvalden muhafaza eyle. AMİN.
HEPİMİZE, RİSALE-İ NUR KÜLLİYATINI OKUYUP, ANLAMAYI ve HAYATIMIZA "HAYAT" YAPABİLMEYİ İHSAN EYLE.. AMİN AMİN AMİN
Biraz pedalı hızlı çevirsek iyi olacak..
Son elli metre koşusu..(=
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.