Orijinalini görmek için tıklayınız : Okuma kampı..
Rab'bim mani vermez ise..28 Mayıs günü Cumadan sonra ilimize yakınlarında ki Belkıs kaplıcasında 3 günlük bir okuma kampı planı yapmış bulunuyoruz.. Şu anda ki katılımcı sayımız 12.. Cuma gününe kadar bu sayının artacağı konusunda Ümitliyiz..
Kamp dönüşü hem kampta ki etkinliklerimiz..Hemde kamp programı hakkında detaylı bir bilgilendirme yapılacaktır İnşaallah..:)
Selam ve dua ile..
Hatice_Sultan
27-05-09, 22:19
Maşallah...Rabbim kabul etsin, istifadelerimizi artırsın inşallah...Sen anlatırsan bizde dinler istifade ederiz...:)
Daha yeni geldin, görmeden gidecen gene...giremediğin günleri gelince telafi edersin...:)
Maşaallah..
Rabbim bereketli kılsın ablası..:)
ALLAH(cc) MÜBAREK ETSİN ABİM.HAKKINIZDA HAYIRLI VE BOL BOL İSTİFADELİ OLUR İNŞAALLAH.PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ...:)
DUALARINIZDA YAD OLMAK TEMENNİSİYLE...
Maaşallah Rabbim bereketli,istifadeli eylesin inş...
Bizlerede hizmet aşkı nasip olması duası ile...:)
MAŞAALLAH..
BİZİM BURADA DA ÜNİVERSİTE TALEBELERİ, OKUL BİTER-BİTMEZ HEPSİ KAMPA GİRDİLER.. ELHAMDÜLİLLAH ŞU AN YURDUN HER TARAFINDA, TATİLE GİREN ÜNİVERSİTE TALEBELERİ, OKUMA KAMPLARINDA.. YURT UMUMEN "OKUMA KAMPINA" DÖNDÜ ELHAMDÜLİLLAH.. :)
VE 15 GÜN SONRA LİSELER ve ORTA OKULLAR DA TATİL OLUNCA, O ZAMAN DA ONLARIN KAMPLARI OLACAK.. HER YER "NURLANACAK" İNŞAALLAH..
BAKALIM, NASİP OLURSA BİZİM DE, ESNAF KARDEŞLERİMİZ İLE AĞUSTOS AYININ İLK HAFTASINDA, BARLA'DAKİ DERSANEMİZDE 1 HAFTALIK BİR OKUMA PROGRAMI PLANIMIZ VAR.. GEÇEN SENE ÇOK İSTİFADELİ OLMUŞTU.. BU SENEKİ KAMPI DA HASRETLE ve HEYECANLA BEKLİYORUZ.. RABBİM İHSAN EDER İNŞAALLAH BU SENE DE... AMİN
AYDIN KARDEŞİMİN HEYECANINI GÖRÜNCE, BEN DE PAYLAŞMAK İSTEDİM..
VESSELAM..
Rabbim etkinliklerinizi daim kılsın ve istifadeniz bol olsun inşAllah...
Mşaallah ne güzel hizmetler.. Kampınız bitmiş ben daha yeni farkediyorum.. Mevlam kabul ve daimi eylesin.. Kampın meyvelerinden de hep birlikte istifade ederiz inşaallah... :)
Öncelikle..Dualarını esirgemeyen siz değerli kardeşlerimden Rab'bim razı olsun..:)
Evet ..Hamdolsun Gayet faydalı geçtiğine inandığım bir kamp programına katılıp geri döndük..
Adı üzerinde "KAMP".. Hali ile bu kampın her anını dolu dolu geçirmek için abilerimiz ellerinden geleni yapmışlar..Allah razı olsun..
Neler mi vardı kampta ?
-Bol bol Kur'an okumak..(Benim gibi eksiği olanlar için ) Eksikliklikleri görmek,gidermek için çalışmak..
-Bol bol Risale-i Nurları okumak,anlamak ve hayatlarımıza yansıtmak fırsatı yakalamak..
-Yüksek bir manevi atmosferde Namazlar kılmak ve tesbihatleri yapmak..
-Teheccüdler ile geceleri süslemek..
-Güzel ve kalıcı dostluklar kurmak..Uhuvvet ve tenasudun en güzel örneklerini görmek..
-Ve Tabi ki gerek Dinimiz,gerek vatanımız,gerek milletimiz ve gerekse siz tüm Nur halkasına dahil kardeşlerimizin zikredildiği o tarifi mümkün olmayan eşsiz dua anları..
Ben şahsen beklediğimden fazlasını gördüm..Yaşadım Elhamdulillah..
Şiddetle tavsiye ederim..Şayet katılma fırsatı yakalayamamışsanız daha önceden..Araştırın,soruşturun..Ve İlla ki katılın..
Rab'bim öyle tefekkür ortamlarında bulunmayı tekrardan nasip etsin..Amin..:)
s.a ilahiyat (aof) kampimiz 4 günlüktü cuma günü bitti cumartesi mardin ve batman hasan kef turuna çiktik, çok güzel geçti kapm çok faydali oldu emeği geçenlerden rabbim ve resulu razı olsun inşaALLAH yazinizi gorunce paylaşmak istedim...:)
ALLAH MÜBAREK EYLESİN inşaallah.. Ne güzel haberler bunlar..
Her yer NURLANIYOR elhamdülillah.. KAMP MEVSİMİ şimdi.. Üniversiteli kardeşlerimiz başlamıştı, Bu haftasonu okulların tatil olması ile ORTAOKUL ve LİSE KAMPLARI da başlayacak inşaallah.. :) NURUNALANUR..
Hatice_Sultan
08-06-09, 16:53
Maşallah, Allah kabul etsin, yaptığınız ibadetleri....ben hiç bilmiyorum kamplar nasıl oluyor...Nurlarla tanıştıkdan sonra sıkca duyar oldum...
Belkide bizim gibi hanımlar içinde bir kamp olursa, bizde o manevi atmosferi solumuş oluruz...Nasip dün heybemiz boşboştu bugün doldurma gayretindeyiz inşallah bizede nasip olur...bizede dua ediniz...
Amin İnşaallah..Allah razı olsun :)
lahura_ayse
17-03-12, 19:29
MasaAllah...Rabbim kabul etsin, istifadelerimizi artirsin insaAllah..
lahura_ayse
18-03-12, 14:06
aydin abim, sizleri ozlemisim:)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.