PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğirdirli ablamız için dua edelim

Eman
29-05-09, 11:36
Arkadaşlar ...eğirdirli ablamızın eşi trafik kazası geçirmiş...kendisinde birşey yokmuş ama diğer arabada vefat eden varmış ...ablamızın veeşimizin ferahlaması için yasinler okuyalım inşl....cuma vaktinde duamızda olsun ablamız ve ailesi...
1 yasin ben okuyayım Allah kabul etsin

asilNUR
29-05-09, 11:45
Rabbim eğirdirli ablamızın eşinin kalbine ferahlık ihsan eylesin.. Hayırlısı ile sıkıntılarını gidersin inşallah..

Ben de 1 yasin-i şerif okuyorum.. Allah kabul etsin..
Hadi arkadaşlar, olabildiğince hepimiz katılalım inşaallah..

Kaderi_m
29-05-09, 11:46
çok üzüldüm:(...kaza geliyorum demiyor işte...vefat eden kardeşimize Allah rahmet eylesin , eğirlirdi ablamız ve eşine geçmiş olsun diyerek dualarda bulunacağız inşAllah...içinde bulundukları bu durumdan iki tarafa da Allah sabır versin ve Rabbim yardımcıları olsun inşAllah...

Hatice_Sultan
29-05-09, 11:53
Rabbim ölen kardeşlerimize rahmet eylesin..Nahigan kardeşimize ve eşinede çok geçmiş olsun...Rabbim bu sıkıntılarıda tez zamanda atlatmayı nasip etsin...kalplerine huzur ve sakinlik versin inşallah...

Dualarımız kardeşlerimizle inşallah...1 yasinde ben alayım....

adalet
29-05-09, 12:52
eğirdirli ablamazı barla gezisinde tanımıştım cok muhterem cok samimi bir ablamız ...benim yanımda onun kıymeti coktur
ablam allah yar ve yardımcın olsun tez vakitte bu sıkıntıyı atlatırsınız inş
bende 3 yasin alıyorum allah kabul etsin inş

hediye
29-05-09, 14:36
Allah yar ve yardımcınız olsun inş...
dualarımızda olacaksız bende bir yasin-i şerif alıyorum inş :(

serihan
29-05-09, 14:36
sevgili dua kardeşimin Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.. eşinin sıkıntılarına,dolayısıyla kendisininde bir ferahlık ihsan etsin.. bu sıkıntıları haklarında hayırlı rahmete çevirsin inş..1 Yasin-i şerifte ben alıyorum.. Allah kabul eylesin..

Hatice_Sultan
29-05-09, 15:01
Nesrin kardeşimizde geçmiş olsun diyor ve 25 yasin dağıttığını iletti...

betus
29-05-09, 15:23
Allah yar ve yardımcısı olsun..

nurgul
29-05-09, 16:08
eğirdirli ablamızın eşine rabbim acil şifalar versin..
Vefat eden kardeşimizede allah rahmet eylesin inş...

asilNUR
29-05-09, 16:08
Ben eşim için de 1 yasin-i şerif alayım inşaallah..

Rabbim maddi-manevi şifaya, ferahlığa vesile eylesin okunan yasin-i şerifleri inşaallah.. Amin amin amin

sedahan
29-05-09, 16:46
Rabbin en hafif şekilde bu zor günleri geçirmeyi nasip eylesin.Ablam dualarımızdasınız inşallah...

1 yasin de ben okuyayım şimdilik....

musahhih
29-05-09, 19:02
Öncelikle bu kazada vefat edenlere Allah (c.c.) dan rahmet ,yakınlarına da sabr-ı cemil diliyoruz..

"Nasıl hastalıklar perdedir, ecelde tevehhüm olunan fenâlıklara mercîdirler ve kabz-ı ervâhta hakikat olarak olan güzellik, Azrâil Aleyhisselâmın vazifesine mütealliktir; öyle de, Hazret-i Azrâil dahi bir perdedir, kabz-ı ervâhta zâhiren merhametsiz görünen ve rahmetin kemâline münâsip düşmeyen bâzı hâlâta mercî olmak için, o memuriyete bir nâzır ve kudret-i İlâhiyeye bir perdedir. Evet, izzet ve azamet ister ki, esbâb perdedâr-ı dest-i kudret ola aklın nazarında; tevhid ve celâl ister ki, esbâb ellerini çeksinler tesir-i hakikiden. "

Rabbim Eğirdirli ablamız ve ailesine de sabırlar versin,bu üzüntülü,sıkıntılı,müşkül imtihan dönemini sabır ve dua ile tamamlamalarını nasib eylesin inşaAllah

Bizde şimdilik 10 yasin-i şerif ile dualara dahil olalım inşaAllah..

gulname
29-05-09, 19:06
eğirdirli ablamızın eşine rabbim acil şifalar versin..
Vefat eden kardeşimizede allah rahmet eylesin inş...

CANIM ABLAM YAAAAAAA ,RAbbim üzüntülerini alsın .
Nagihan ablam geçmiş olsun.dualarım seninle...........

Nesrin
30-05-09, 00:46
4 kardeşimiz daha yasin-i şerif okuyacak... Mevlam hayr dualarımızı kabul eylesin... İnşaallah en kısa zamanda hayrlı ve güzel neticeleri alırız.... Mevlam yar ve yardımcınız olsun ablacım... Dualarımız sizinle... Güzel haberlerinizi bekliyoruz......

Mevlam yapmış ve yapılacak olan dualarımızı kabul eylesin......

Mutella
30-05-09, 00:56
Rabbim yardımcısı olsun inşaallah ..bizde bir yasin alıyoruz

lale..
30-05-09, 11:52
kardeşimizin eşine acil şifalar dilerim ....
vefateden kardeşimizede Allahtan rahmet dilerim
5 yasin-i şerifte biz Alalım inş...

Kaderi_m
30-05-09, 19:21
1 yasin-i şerf alınmıştır.Rabbim yardımcıları olsun inşAllah...

rumeysa
01-06-09, 12:49
1 yasin-i şerif okunmuştur.Rabbim kabul etsin acil şifalar versin inşaAllah...

Nesrin
02-06-09, 01:04
Son aldığımız haberlerde Eğirdirli ablamızın ve eşinin daha çok duaya ihtiyacı olduğunu öğrendik.. Dualarımıza hız kesmeden devam edelim inşaallah.. Mevlam en kısa zamanda feraha kavuştursun inşaallah... Mevlam yar ve yardımcıları olsun....

tuareg
02-06-09, 01:39
Allah razı olsun..Dua halkasında ki kardeşlerim beni olay ilgili bilgilendirmişti..Buaraya yazmak fırsatını şimdi buluyorum..
Daha Önceden 1 Yasin-i şerif okumuştum..1 tane daha alıyoruz İnşaallah..
Rab'bim hayırlı sonuçlara vesile etsin..

eğirdirli
02-06-09, 09:07
Allah bütün kardeşlerimden binlerce,kez razı olsun dualarda beni yannız bırakmadığınız için rabbim en kısa zamanda bizleri ve eşimi faraha kavuştursun inş rabbim vefat eden ailenin yakınlarına ecir sabır versin mekanları cennet olsun hastanede yatan hastayada acil şifalar versin ona birşey olmaz inş şuan yoğun bakımda rabbim okadar büyükki vefat edenlerin yakınları bambaşka bir insanlarmış kendi açılarını bırakıp bizim acımız olmadığı halde bizlerle birlikte onnarda ağladılar enkısa zamanda eşimde kurtulur inş dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim çok ihtiyacımız var eşimin ve bizlerin rabim mahkemeyi hayırlarla sonuçlandırır inş.

asilNUR
02-06-09, 09:12
Biz de 1 yasin-i şerif daha alalım inşaallah.. Rabbim hastanedeki kardeşimize acil hayırlı şifalar ihsan eylesin.. Amin amin amin..

Eman
02-06-09, 09:16
Allah hem ölenlerin yakınlarına hemde size dayanma gücü versin....büyük bir imtihan...dualarımız sizinle ablam....en kısa zamanda ferahlık için 500 adet yunus peygamberin duasından okuyayım size

Nesrin
07-06-09, 01:04
3 yasin-i şerif daha okunmuş..Mevlam hayrlısı ile feraha erdirsin... Mevlam yar ve yardımcınız olsun ablacım... Dualara devam inşaallah....

tuareg
09-06-09, 03:12
Son gelişmeler nelerdir..Haberi olan kardeşimiz varmı acaba ?

eğirdirli
09-06-09, 17:56
Allah razı olsun arkadaşlar son gelişmelerde bir değişiklik yok beklemekteyiz ilk mahkeme belli değil daha rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inş ama ben ölenlerin yakınlarına başsağlığına gittim orda daha büyük bir acı var ve ben kendi acımı falan unuttum Allah çok büyük sabır versin kalan ailelere hastanede yatan ablamızada Rabbim açil şifa versin bir acıdaha yaşatmasın inş gelişmeler böyle dualarınızı unutmayın dualara çok ihtiyacımız var Rabbim bütün kardeşlerimden razı olsun inş.

soner
09-06-09, 18:32
rabbim yar ve yardımcısı olsun inşlh 1 yasin de ben okuyayım