Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamün Aleyküm...
ben Eymen daha 3,5 aylığım henüz yazamasamda annem ve babam benim yerime yazıyor ama inş. 8 yaşına geldiğimde annem ve babamın yerine ben yazacağım ve Allahın lütfettiği bu güzel ömrü inş. burada geçireceğim geleceğin yöneticisi geldiii ordamısınız.....
Dualarınızı bekliyorum.....:)
Sana kul olmakla merhamet sahibi eyle beni Allahım....
Rabbim,
Sana hakkıyla kul olanların şefkatiyle donat kalbimi
Beni anama-babama hayırlı evlat eyle
Sana kul olmakla merhamet sahibi eyle beni ve evladımı
Beni evladıma hayırlı ana-baba eyle
Hamd ve minnetim Sanadır, ey Rabbim
Topraktan yaratılmış bedenimi vahyine muhatap eylediğin için
Ayrılıklarla ağlayan kalbimi sonsuzluğu müjdeleyerek teselli ettiğin için
Rabbim,yaşamamı sen diledin
Dilediğin gibi yaşayanlardan eyle beni
Rabbim, ölümüm de senin deileğin
Senin razı olduğun anda öldür beni
Rabbim,inandıklarımdan dolayı kınayanların kınamasından utandırma beni
Yalnız Sana kul olmanın izzetiyle yaşat beni
Rabbim, çoklarına uyup sapmaktan uzak tut beni
Yalnız senden istemenin izzetiyle yaşat beni
Sana şükrüm en büyük nimetimdir
Şükrüne muvaffak eyle beni
Senin rızan en büyük servetimdir
Sana razı eyle beni
Ya Rab,hiç şüphesiz senin dilediğin hakkımda en hayırlı olandır
Sana teslim oldum,beni dilediğin gibi yaşayanlardan eyle
Ya Rab, Senden dilediklerimi benim hakkımda hayırlı eyle
Sana razı oldum; beni Senin razı olduklarından eyle
İstediğim bir Sensin
Senin benim için istediğin benim de istediğimdir
İstemi isteyen de Sensin
İsteyemediklerimi de bana Sen verirsin
Beni böyle kabul et, ey Rabbim...
Ve aleykümselam hay MaşaAllah
Geleceğin yöneticisi aramızda ,çekirdekten yetişecek inşaAllah :-)
Rabbim seni hayırlı ümmet,hayırlı vatandaş,hayırlı evlat vee hayırlı yönetici eylesin Eymen melek .. :-)
Aramıza hoş geldin ...
Aleykümselam
Hoşgeldin canparem,nurtanem,birtanem hoşgeldin bu hayır yuvasına ömründe isminin anlamı gibi uğurlu,talihli, hayırlı ve kutlu olur inş.Rabbim hayırlı bir evlat ,hayırlı ve öncü bir müslüman olmanı nasip etsin inş.
seni çok seviyoruz
her zaman Allah a emanet ol......
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu..
Rabbim seni kendine teslim olmuş (Müslümanlar) kılsın ve soyundanda Allaha teslim olmuş (Müslüman) bir ümmet versin inşaAllah...
Hayatın herdaim hayırla dolsun...Yol arkadaşların hayırlılar olsun.. hayırla ve hayırlılarla kalasın...
Hayır ve hayırlılar arasına hoş geldin....
Ve aleyküm selam... Sitemizin En küçük üyesi aramıza hoşgelmiş Maşaallah annemiz halamız hoşgeldin demişler bizlerden üyeliğin hayrlı olsun diyelim.. Rabbim nasip ederse büyüdüğünü ve bizlerden daha güzel hizmetler yaptığınızda görürüz inşaallah... :)
Ve Aleyküm Selam "Eymen" kardeş..:)
Hem forumumuza hemde dünyaya hoş geldin..
Maşaallah..Sarı Lacivert renkler nede güzel yakışmış..:D
Edilen tüm dualara aminler ile..Rab'bimin razı olacağı uzun bir ömür yaşayasın kardeşim..
Bu arada..!!
Forumumuzun en genç üyesi ünvanınıda kaptın..;)
Bana takıl..Sana giydiğin renkler ile ilgili ne çok şey öğretecem..:D
Allah razı olsun tuareg amcası bunları kaydedeceğiz inşaallah ....
Birzcık büyüdüğünde sana takılır inş...
Allah razı olsun tuareg amcası bunları kaydedeceğiz inşaallah ....
Birzcık büyüdüğünde sana takılır inş...
Rab'bim sizdende razı olsun ablam..:)
Eymen emin ellerde ..Hiç merak etmeyin İnşaallah..;)
Maşallah ne güzel hiç zaman kaybetmeden Eymen bebek nur için büyüyecek ve ne güzel hizmetlerde bulunacak inşallah...Hoşgeldin bitanem...
Ufukta iyi bir nur okuyucusu,nur hizmetkârı ve koyu bir fenebahçeli görünüyor ne dersiniz...?
evet oğluşum inş. doğuştan nurlu ve fenerbahçeli inş. :)
Hatice_Sultan
02-06-09, 15:23
ben Eymen daha 3,5 aylığım henüz yazamasamda annem ve babam benim yerime yazıyor ama inş. 8 yaşına geldiğimde annem ve babamın yerine ben yazacağım ve Allahın lütfettiği bu güzel ömrü inş. burada geçireceğim geleceğin yöneticisi geldiii ordamısınız.....
Dualarınızı bekliyorum.....:)
Sana kul olmakla merhamet sahibi eyle beni Allahım....
Küçük Eymenimiz Hoş gelmiş sefalar getirmiş...Sen ne mutlu cansın böyle Nurlara aşık anne, baba, abiler ve ablalar arasında büyüyeceksin...
Rabbim inşallah bizlerede nasip eder ömrümüz yeterse senin kendi ellerinle yüreğinle yazdığın mesajlarla çok bahtiyar olacağız....
Ben küçük Eymenimizin yanaklarından muhabbetle öpüyorum...Rabbim sana hayırlı sağlıklı mutlu, nurların ışığında uzun ömürler versin inşallah....
Tekrar hoş geldin....;) Allah ömür verirse yönecilik nişanlarını ben takacağım sana....
Ve aleyküm selam minik EYMEN'İMİZ.. :)
Daha önce küçük yaşta üyelerimiz olmuştu ama 3,5 AYLIK olmak hasebi ile EN GENÇ ÜYEMİZ ünvanını kapmış bulunuyorsun.. Yönetim olarak bizim bunu lanse etmememiz olmaz şimdi değil mi? Üye ismini "EN GENÇ ÜYEMİZ" olarak düzenleyelim.. İleride MODERATÖR falan olursan, değiştiririz.. :)
BİNLER SAFALARLA GELDİN MİNİK KARDEŞİMİZ..
Rabbim seni ve kıymetli aileni MADDİ-MANEVİ MUSİBETLERDEN MUHAFAZA EYLESİN (c.c.) HAKİKİ KUL, Rasule (s.a.v.) ciddi ÜMMET, vatana millete FAYDALI BİR FERD eylesin.. İMANA-KUR'ANA "NUR DAİRESİNDE" HİZMETKÂR EYLESİN inşaallah..
BİNLER AMİN... Vesselam..
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.
bu güzel dualara binlerce kez Amin dememek elde değil. hepinize çok teşşekkür ederiz Allah sizlerden razı olsun ki ailemizi aranıza kabul ettiniz.
Allah tüm dualarınızı kabul ve makbul etsin inş.
Selametle kalın....
oyyy oyyy canım bitanem benimm hoş safa gelmişsin eymen kardeşimm...
sitenin en genç üyesi ilan edilmişsin maşaallah ...:)
inanıyorum ki ilerki zamanlarda sitenin moderatörlerinden olucaksın Allahın izniyle...
şu fenarbahçeli olman meselesi beni biraz düşündürdü demekki beşiktaş takımına bir rakip taraftar daha büyüyorrr :rolleyes: canım benim Rabbim annene babana vatana millete hayırlı evlat eylesin inşaallah... duamız şefkatimiz sevgimiz seninle olucak canım kardeşim...:)
Selametle kalasın inşaallah...
...ve aleykum selam hoşgeldin meleğimiz...MaaşAllah diyelim ne kadar güzelsin ve ne kadar nur dolusun sen Eymen...Rabbimiz seni nazarlardan korusun inşAllah...ve üyeliğin hayırlı olsun.;)
aleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.